arkadaşlar geç cevap verdiğim için özür dilerim. Son günlerde yoğunum biraz.bugün şehir dışına çıkıyorum. Yarın akşamdan itibaren sorunu olan arkadaşlara yardımcı olacağım. Görüşmek üzere kalın sağlıcakla.
kardeşim orjinallikten yanasın süpersin ama şu widgetleri şeffaf yapsan daha iyi olmaz mı?
Ben de şeffaf widgetleri daha çok seviyorum. Malum normal widgetler ekranı kapatıyor :S
madem şeffaf widget istiyorsunuz bu geceden itibaren tüm widgetleri yarı saydam yapıp bir de ufak düzeltmeler ile yeni bir fw yapıcam. Yalnız şeffaf yapıcam deyince birileri çıkıp mifleri de değiştir derse onları değiştirmem çünkü herkesin zevki farklı. Isteyen istediği mif i ekler.
Şahsen bana profil seçimi widgeti oldumu yetiyor 
kardeşim tüm widgetleri şeffaf yap sen en iyisi öyle daha iyi oluyor ekrana koyduğumuz duvar kağıdının bir anlamı olsun en azından tüm widgetler şeffaf istiyoruzmadem şeffaf widget istiyorsunuz bu geceden itibaren tüm widgetleri yarı saydam yapıp bir de ufak düzeltmeler ile yeni bir fw yapıcam. Yalnız şeffaf yapıcam deyince birileri çıkıp mifleri de değiştir derse onları değiştirmem çünkü herkesin zevki farklı. Isteyen istediği mif i ekler.
)