C6-01 v111.040.1511 Final ( güncelleme 01.11.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Jitou

Jitou

Üye
:tşk:

tahamel

Üye
teşekkür ederim..

ByRedox

ByRedox

Üye
hakan ai ben buna avkon ve benzeri seyler yükleye biliyormuyum ve ben bunları tek inidiryorum zor deigini yaptım hepsinin işaretle indir dedim pro media fire mi ne dedi uye oldum bi turlu inmedi....bide sunu tek link yap ltfen...
Bide rarlılaeı rardan cıkarıyorum dimi...

akçatlı

akçatlı

Üye
Bütün dosyaları arşivleyip upload edebilirseniz çok daha güzel olur :)

escape72

escape72

Üye
hakan kardeş yükleyemiyorum bir türlü yardımcı olanda yok yaw :/

cyber

cyber

Üye
tek link

escape72

escape72

Üye
tek link hakan kardeşimize yardımcı olalım biraz

fakat ben yükleyemedim :)

• Beğen
Tepkiler: tarxhn

kirman32

Üye
eywallah dostum elinine saglık

ByRedox

ByRedox

Üye
ykledim...... Oleyyy

- - - Eklendi - - -

hakan abi müaik calarda disk dolu diyo...

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar geç cevap verdiğim için özür dilerim. Son günlerde yoğunum biraz.bugün şehir dışına çıkıyorum. Yarın akşamdan itibaren sorunu olan arkadaşlara yardımcı olacağım. Görüşmek üzere kalın sağlıcakla.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşlar geç cevap verdiğim için özür dilerim. Son günlerde yoğunum biraz.bugün şehir dışına çıkıyorum. Yarın akşamdan itibaren sorunu olan arkadaşlara yardımcı olacağım. Görüşmek üzere kalın sağlıcakla.

Hayırlı yolculuklar. Elimizden geldiğince biz de cevaplamaya çalışırız merak etme dostum.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
escape72

escape72

Üye
kardeşim orjinallikten yanasın süpersin ama şu widgetleri şeffaf yapsan daha iyi olmaz mı?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
kardeşim orjinallikten yanasın süpersin ama şu widgetleri şeffaf yapsan daha iyi olmaz mı?

Ben de şeffaf widgetleri daha çok seviyorum. Malum normal widgetler ekranı kapatıyor :S

escape72

escape72

Üye

Ben de şeffaf widgetleri daha çok seviyorum. Malum normal widgetler ekranı kapatıyor :S

haklısın bende bundan rahatsızım bence hakan kardeşimiz widgetleri şeffaf yapıp yeni bir güncelleme yapmalı en kısa sürede

ismailozcn

ismailozcn

Üye
bu cfw bi harika dostum

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
madem şeffaf widget istiyorsunuz bu geceden itibaren tüm widgetleri yarı saydam yapıp bir de ufak düzeltmeler ile yeni bir fw yapıcam. Yalnız şeffaf yapıcam deyince birileri çıkıp mifleri de değiştir derse onları değiştirmem çünkü herkesin zevki farklı. Isteyen istediği mif i ekler.

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
madem şeffaf widget istiyorsunuz bu geceden itibaren tüm widgetleri yarı saydam yapıp bir de ufak düzeltmeler ile yeni bir fw yapıcam. Yalnız şeffaf yapıcam deyince birileri çıkıp mifleri de değiştir derse onları değiştirmem çünkü herkesin zevki farklı. Isteyen istediği mif i ekler.

Mifini falan bilemiyorum da ekranda duvarkağıdını widgetler ile kapattıktan sonra pek anlamı kalmıyor :( Şahsen bana profil seçimi widgeti oldumu yetiyor :D

burak1710

burak1710

Üye
nokia belle refresh cfw nizi kullanıyorum orjinal sürümde oldugu gibi mad eagle cfw sinde olduğu gibi sizin sürümünüzde de de msajlaşma panelinde (chat paneli) karşılıklı olarak 6. mesajdan sonra beyaz ekran oluşuyor şöyleki mesajı yazıyorsun mesajı yazdıktan sonra tamama basıyorsun o anda ekranın alt kısmında beyazlık oluşuyor fazla büyük değil ama göndermek için göndere bastıgmızda ekranın 4te üçünü kaplayan bir beyazlık oluşuyor ve 1 sn kadar sürüyor

bunun için bir şey yapılamaz mı

teşekkürler

telepati75

telepati75

Üye
hakan web de gezerken telefon donup kalıyor zaman zaman sizde de böyle oluyor mu ben sizin fw ye ek olarak ön belleği E ye alma modu atmıştım ondan da olabilir

escape72

escape72

Üye
kardeşim tüm widgetleri şeffaf yap sen en iyisi öyle daha iyi oluyor ekrana koyduğumuz duvar kağıdının bir anlamı olsun en azından tüm widgetler şeffaf istiyoruz :))

• Beğen
Tepkiler: tarxhn

Üst Alt