tugrul_27
Üye
C6-01 V025.007 Hack Ve Modlu Yazılım
Merhaba arkadaşlar C6-01 için çıkan yeni v025.007 yazılımının hackli ve modlu sürümüdür.elimden geldiğince bulduğum modları eklemeye çalıştım umarım beğenirsiniz.
Eklenen modlar:
1-browser önbelleği C'den E'ye taşındı
2-Restart sonrası indirmeleri devam ettirme
3-Galeri modu (Galeride görünmesini istemediğiniz foto ve videoları E/system32/gizli klasörüne atmanız yeterli E/system 32/gizli klasörü otomatik oluşur)
4-Müziklerin tarayacağı klasörler modu E:/Music/E:/Music store F:/Music/F:/Music store
5-Tactile feedback modu (bu mod telefon geldiğinde yada telefonla arama yapacağınız zaman titreşimli uyarı verir)
6-Kill me-File Browser türkçe uygulamaları yazılım içerisine eklenmiştir
7-tabiki İnstallServer core dosyasının içine eklenmiştir hack çok fazla mod bulamadım elimde olan bunlardı.
Ekran Resimleri:
Not:flash işleminden sonra telefona mutlaka soft yada hard format ve hafıza kartınıda biçimlendirin tabiki yedek almayı unutmayın güle güle kullanmanız dileğiyle
saygılarımla By Tugrul
C6-01 V025.007 Hackli yazılım Link:
Eklenen modlar:
1-browser önbelleği C'den E'ye taşındı
2-Restart sonrası indirmeleri devam ettirme
3-Galeri modu (Galeride görünmesini istemediğiniz foto ve videoları E/system32/gizli klasörüne atmanız yeterli E/system 32/gizli klasörü otomatik oluşur)
4-Müziklerin tarayacağı klasörler modu E:/Music/E:/Music store F:/Music/F:/Music store
5-Tactile feedback modu (bu mod telefon geldiğinde yada telefonla arama yapacağınız zaman titreşimli uyarı verir)
6-Kill me-File Browser türkçe uygulamaları yazılım içerisine eklenmiştir
7-tabiki İnstallServer core dosyasının içine eklenmiştir hack çok fazla mod bulamadım elimde olan bunlardı.
Ekran Resimleri:
Not:flash işleminden sonra telefona mutlaka soft yada hard format ve hafıza kartınıda biçimlendirin tabiki yedek almayı unutmayın güle güle kullanmanız dileğiyle
saygılarımla By Tugrul
C6-01 V025.007 Hackli yazılım Link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
format falan atınca bazı uygulamalar siliniyor onları nasıl yükleyecez haritalar topluluklar ovi falan siliniyor