fatihyilmaz_770
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yani bu herkes de var mı???Arkadaşlar nokia C6-01 aldım, yeni... cihazın yan tarafında bulunan tuş kilidi anahtarı biraz sakat gibi... korkuyorum bişey olacak diye.. lütfen yardım edin.
sizde de var sanırım aynı cihazdan sizinki nasıl.. böyle cihazı hafif sallayınca sesi geliyor mu bende geliyor?dostum ne olabilirki korkacak birşey yok
sizinki nasıl.. ?? :S[ENGİN];5081410' Alıntı:sorun yok
tamam kardes sakin ol ondan bisey olmaz bende de var C6-01
Çok teşekkür ederim... Alllah razı olsun... çok saolun...dostum rahat ol birşey olmaz ama altta link vericem sensörlü tuş kilidi tavsiye ediyorum bir dene, telefonu cebine koyduğunda yada ters çevirip bir zemine koyarsan tuşlar kendisi kilitlenir. Program imzalıdir sorunsuz yükleyebilirsin
link: http://www.maxicep.com/symbian-3-se...tsensor-otomatik-kilit-s-3-signed-471132.html
Peki sizede oluyor mu????tamam kardes sakin ol ondan bisey olmaz bende de var C6-01
) saolun..
- - - Eklendi - - -
Çok teşekkür ederim... Alllah razı olsun... çok saolun...)
ya ne bileyim işte kemiriyor kafamı... böyle çok hafif zaten belki böyle hafif dokunarak yapın sizede olur bi deneyin lütfen.. :Sdostum başkasını ne yapıcan
sendede yoktur zaten ama var diyorsan o kadar sallanıyorsa ver servise rahatla
dostum üzeri tırtırlı olduğu için elini sürtünce o ses geliyordur sana telefonun bir sürü özelliği var tuş kilidenemi kilitlendin
Neyse yaa evet haklısın..sorun olmaz merak etme,tuş kilidinin düşmesinden gevşemesinden korkuyorsan ben 1.5 yıldır kullanıyorum 2 yıla yakındır da bu forumdayım daha öyle bir şikayet duymadım. sakınan göze de çöp batar aman diyeyim
Evetyeni aldigin cok belli zaten 4s muamelesi yapiyosun 1 ay sonra yere dusurmeye baslarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?