seveccen
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardes soft attm sorn devam edio hardda sorn cıkarmı biraz tehlikeli sanırım oevvela bir soft format at *#7780# genel ayarlara döner,eğer ki sorun devam ederse hard format atarsın...
Otımatik alabiliyor gğç tasarrufuna mesela bnm tel önceden alıyordu sonra almamaya basladı şimdi yine alıyor batarya azaldığında otomatikmen gecikiyor bakıyorum mesaj gelmiyor titremiyor telefonu bi alıyorum msj atan 2 tanede boş msj atmış telefon güç tasarrufuna geçmiş her batarya zayıf dediğinde geçiyor benimkisizin dediğiniz titreşimde dokunmatik titreşiminden kaynaklanabilir ben annadayken sorun yaşıyordum annaya geçtikten sonra msj yazarken kendi kendine silme tuşu çalışıyordu mesaj siliniyordu sanki ben basıyormuşum gibi sizinkide bundan kaynaklı olabilir dokunmatik çalışıyordur titreme yapabilir
format atmayı denedinmi ben mesela telefonu belleye ilk güncelledim titremiyordu telefon kapatıp açtım düzeldi seninki bunun bi boy büyüğüdür belki format attınmıbenim ki farklı herşey sağlıklı çalışırken şimdi titreşim gitti komple telefon 1 aylık telefon ve bir kere bile düşürmedm güç tasarrufunda da değil ayrıca.servise göndermek istemiyorum dağıtıp göndermelerindn korkuyorum
format atmayı denedinmi ben mesela telefonu belleye ilk güncelledim titremiyordu telefon kapatıp açtım düzeldi seninki bunun bi boy büyüğüdür belki format attınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?