c6-01 titreşim sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seveccen

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 titreşim sorunu
slm arkadaşlar teli yeni aldım direk acıp kullanıorm 2 hafta oldu güncelleme yada format hibisi yapmadım. normal tercihlerden genelden titreşim acık kisisellestirde diorm sonra diğer yerdeki tirresimde acık acılıyo sonra tus kilidi olnca bi süre sonra cağrı falan gelio ama titremio bi süre sonra gidiyo normalde titresimi war arada gelio gidio format mı gerekio yada baska sorn war mı teşekkürler .......

xinanux

Üye
evvela bir soft format at *#7780# genel ayarlara döner,eğer ki sorun devam ederse hard format atarsın...

seveccen

Üye
    Konu Sahibi
kardes soft attm sorn devam edio hardda sorn cıkarmı biraz tehlikeli sanırım o ?

----------Eklendi @ 23:38:11 ---------- Yazıldı @ 23:32:36 ----------

evvela bir soft format at *#7780# genel ayarlara döner,eğer ki sorun devam ederse hard format atarsın...
kardes soft attm sorn devam edio hardda sorn cıkarmı biraz tehlikeli sanırım o

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hard atma dostum ovi falan hepsi gider boşuna ugrasırsın formatlık bişey yok telefon otomatik güç tasarrufuna alıyodur titremiyodur buna dikkat et sonra formata başvur

seveccen

Üye
    Konu Sahibi
kardes otamatik nasıl alsın onu anlamadım hani anlamasam telden dicem ama anlıorm tüm ayarlar acık güc tasarrufuda kapalı söle oluyo mesela titriyo sonra isim bitio teli tus kilidi falan yapıorum birakac saat sonra falan mesaj yada arama gelsin titremio ama mesela arama devam edio ya müzigin yarısına gelince titreme baslıyo :D garip yaa

----------Eklendi @ 00:26:15 ---------- Yazıldı @ 00:23:30 ----------

ha bide kardees anna dan belleye gectim softta attım gene aynı :D aldıgım yerde servise ver yazılımsal bi sorun olabilir dedi

herkullan

herkullan

Üye
Güç moduna girdiğinden dolayı telefonun şarjı dayansın diye ama istersen hiç güç moduna girmemesiniz istersen ayarlardan kapatabilirsin hiç güç moduna girmez hep titrer

moonstar90

moonstar90

Üye
bende de benzer bir problem var durup dururken telefonun titreşimi çalışmamaya başladı c601 telefonum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Otımatik alabiliyor gğç tasarrufuna mesela bnm tel önceden alıyordu sonra almamaya basladı şimdi yine alıyor batarya azaldığında otomatikmen gecikiyor bakıyorum mesaj gelmiyor titremiyor telefonu bi alıyorum msj atan 2 tanede boş msj atmış telefon güç tasarrufuna geçmiş her batarya zayıf dediğinde geçiyor benimki ;) sizin dediğiniz titreşimde dokunmatik titreşiminden kaynaklanabilir ben annadayken sorun yaşıyordum annaya geçtikten sonra msj yazarken kendi kendine silme tuşu çalışıyordu mesaj siliniyordu sanki ben basıyormuşum gibi sizinkide bundan kaynaklı olabilir dokunmatik çalışıyordur titreme yapabilir

moonstar90

moonstar90

Üye
Otımatik alabiliyor gğç tasarrufuna mesela bnm tel önceden alıyordu sonra almamaya basladı şimdi yine alıyor batarya azaldığında otomatikmen gecikiyor bakıyorum mesaj gelmiyor titremiyor telefonu bi alıyorum msj atan 2 tanede boş msj atmış telefon güç tasarrufuna geçmiş her batarya zayıf dediğinde geçiyor benimki ;) sizin dediğiniz titreşimde dokunmatik titreşiminden kaynaklanabilir ben annadayken sorun yaşıyordum annaya geçtikten sonra msj yazarken kendi kendine silme tuşu çalışıyordu mesaj siliniyordu sanki ben basıyormuşum gibi sizinkide bundan kaynaklı olabilir dokunmatik çalışıyordur titreme yapabilir

benim ki farklı herşey sağlıklı çalışırken şimdi titreşim gitti komple telefon 1 aylık telefon ve bir kere bile düşürmedm güç tasarrufunda da değil ayrıca.servise göndermek istemiyorum dağıtıp göndermelerindn korkuyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim ki farklı herşey sağlıklı çalışırken şimdi titreşim gitti komple telefon 1 aylık telefon ve bir kere bile düşürmedm güç tasarrufunda da değil ayrıca.servise göndermek istemiyorum dağıtıp göndermelerindn korkuyorum
format atmayı denedinmi ben mesela telefonu belleye ilk güncelledim titremiyordu telefon kapatıp açtım düzeldi seninki bunun bi boy büyüğüdür belki format attınmı

moonstar90

moonstar90

Üye

format atmayı denedinmi ben mesela telefonu belleye ilk güncelledim titremiyordu telefon kapatıp açtım düzeldi seninki bunun bi boy büyüğüdür belki format attınmı

soft format attım işe yaramadı bir gün bataryayı çıkarıp kenara bıraktım o da olmadı deli olcm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt