c6-01 titreşim çok az

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 titreşim çok az
merhaba arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce c6-01 aldım cihaz güzel fakat titreşimi çok az nerdeyse hissedilmiyor.
normal ortamda zil sesini duyuyorum fakat gürültülü ortamda sorun olabiliyor.
bu titreşimin şiddetini artıbiliyormuyuz (pek sanmıyorum)yoksa fabrikasyonmudur

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
merhaba arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce c6-01 aldım cihaz güzel fakat titreşimi çok az nerdeyse hissedilmiyor.
normal ortamda zil sesini duyuyorum fakat gürültülü ortamda sorun olabiliyor.
bu titreşimin şiddetini artıbiliyormuyuz (pek sanmıyorum)yoksa fabrikasyonmudur
Ayarlara gel kardeşim ordan tercihlere Genele tıkla tabi hangisini kullanıyorsan ona tıkla Kişileştir yap ordan doknmatik ekran titreşimini arttır en son 3 seviye daha yükseği yok pro felan warmı bilmem

die4you.

Üye
Dokunmatik ekran titreşiminde de,ekrana her basmamda titriyor der kullanıcı.
Standartı o.

Chn PKR

Chn PKR

Üye
titreşim çok az cebimde anlamıyorum bile titrediğini ne yaparsan yap değişmiyo titreşim ..

seveccen

Üye
slm arkadaşlar teli yeni aldım direk acıp kullanıorm 2 hafta oldu güncelleme yada format hibisi yapmadım. normaltercihlerden genelden titreşim acık kisisellestirde diorm sonra diğer yerdeki tirresimde acık acılıyo sonra tus kilidi olnca bi süre sonra cağrı falan gelio ama titremio bi süre sonra gidiyo normalde titresimi war arada gelio gidio format mı gerekio yada baska sorn war mı teşekkürler .......​

kalbimdesiin

Üye
Arada Gidip Gelen titreşim donanım sorunu muhtemelen içerde temassizlik var kardeşin hiç format falan çekmeden servise göster derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt