c6 - 01 /Titremiyor ve Açılmıyor.. Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pr3st1q3

Üye
    Konu Sahibi
c6 - 01 /Titremiyor ve Açılmıyor.. Yardım
Merhaba arkadaşlar dün gece saat 23.00 sıralarında telefonumu kapattım ve uyudum. Abime söyledim gece 06.00 da şarja takacaktı ve takmış. Fakat telefonu saat 08.00 gibi açmaya çalıştığımda açılmadı, titremedi bile.. Başka bataryalarda denedim, şarj cihazları denedim. Titremiyor! Flash atacağım fakat görmüyor yardım lütfen..

pr3st1q3

Üye
    Konu Sahibi
deniyorum fakat power tuşuna basıyorum ok diyorum ve hata mesajı alıyorum

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
deniyorum fakat power tuşuna basıyorum ok diyorum ve hata mesajı alıyorum
aynı olay aynı şekilde ve aynı hikayeyle benim başıma geldi kozyatağı kvk ya verdim telefonu 1 hafta sonra geri aldım anakart yanmış dediler anlattım bu sebepten gelen çok kişi var demişlerdi. :) yalnız anakart yurd dışı çıkışlı ve nokia suite de yazılımı yeniden yükle görünmüyor :) yani telefonu servise ver derim kardeşim :)

pr3st1q3

Üye
    Konu Sahibi
yorumundan garantiye vereceğimi anladım ki yarın ilk işim bu olacak, anakart yanmış derken garanti karşılıyor mu? Bir diğer sorumda teslim süresi en geç bir ay demi?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
yorumundan garantiye vereceğimi anladım ki yarın ilk işim bu olacak, anakart yanmış derken garanti karşılıyor mu? Bir diğer sorumda teslim süresi en geç bir ay demi?
garanti karşılar aynı olay banada olmuştu zamanında. 20 iş günü en geç kargo süresi hariç. Kargo ne kadar sürecekki deme 5 gün gelmediğini bilirim :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
hard format işe yarıyomu menü kamera ve kırmızıya basılı tutarak denedinmi hiç

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
son durum ne?

pr3st1q3

Üye
    Konu Sahibi
açılmıyor bu gün garantiye vereceğim teşekkürler hepinize

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap

garanti karşılar aynı olay banada olmuştu zamanında. 20 iş günü en geç kargo süresi hariç. Kargo ne kadar sürecekki deme 5 gün gelmediğini bilirim :)
yok ya götür kvk ya kendin teslim et 1 hafta sonra mesaj geliyor verdiğin telefon numarasına gidip alıyorsun hee dikkat et anakart yurt dışı çıkışlı olmasın ;)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
abini sinirlendirmeden sor bence başka bişey yapmışmı telafona. Ona göre servise ver derim ben :)

pr3st1q3

Üye
    Konu Sahibi
@SymbianHacker yok kesinlikle bir şey yapmadığını söylüyor ve telefonu garantiye verdim zaten;
@OnurMest yurt dışı olmasın derken açarmısın anakart parası bizden çıkmıyor değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt