Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 telim kayboldu!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afsinbeyyy
Üye
Konu Sahibi
C6-01 telim kayboldu!!!
Arkdslar telimi kvk ya bayi araciliği ile gönderdim 10 gün sonra kvy yi aradğiimda telimin gelmdiğini öğrendim bayiye gidip sorduğumda kargonun benim teli kaybettiğini söyledi.. 10 gündür tel kayip bulamadilr ne yapmam lazim yardimci olurmusunuz.....
ismuail
Üye
Kargo şirketini arayıp durumu anlatacaksın telefonunun parasını sana ödeyecekler.baktın yamuk yapıyolar telefonu aldığın yeri ara oraya anlat durumu sana yardımcı olurlar nokia şirketini falan ararsın (türkiyedeki) hiç olmadı mahkemeye başvur çok zor birşey değil
hizan
Üye
teli vermiş olduğun bayiden aldığın form ile tüketici mahkemelerine baş vurursa fatura üzerinden parasını nakit olarak öderler sana.
yaren_dede
Üye
Normalde sigortalı oluyor taşınan mallar tabi telefon gönderdiğini belirtip fatura aldıysan parasını alırsın bildiğim kadarı ile böyle
afsinbeyyy
Üye
Konu Sahibi
O zamn şikaytçi olacağimm... Bayramdan sonra buluruz diye beni bekletiyorlar
arslanla
Üye
Geçmiş olsun ...
tempestshine
Üye
yuh artık derim ben.servisteki telefon nasıl kaybedilebilirki geçmiş olsun dostum mutlaka hakkını ara
SAĞOLUN ARKDSLAR.. HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM...
[ENGİN]
Üye
kargo fişini de alip mng kargoya git cihazımın bedelini istiyorum aksi halde mahkemeye başvuracağım de
Mad EagLe
Üye
Belkide telefoncu topu kargoya atıyor çünkü kargo şirketlerinde böyle birşey olsa bile bulucaz diye arayacaklarını sanmıyorum tabili telefoncununda günahını almamak lazım.
meme4
Üye
kargoyu ara ustune dusmezlerse 20 is gununu doldur bayinin verdigi evrak ile tuketici hakem heyetine ver
Metin MF
Üye
geçmiş olsun
PremiumWork
Üye
Geçmiş olsun kardeşim hakkında hayırlısı olsun !
burakkk97
Üye
ben de yollayım belki benimkini de kaybederler de yenisini alırım
Makale_Helvetia
Üye
aras kargo da Benim telefonu kaybetmişti zamanında d900i yi.o zamanın parası ile 150 lira 2.el ücreti aldım.tazmin etmek zorundalar hakkını ara mutlaka
Kanuni_1520
Üye
geçmiş olsun hakkini ara mutlaka
bozkurt955
Üye
kargo şirketi 2. el elektronik ürünleri taşıma yaparken sigorta dışında taşıyor dikkat ederseniz siz bir kağıt imzalatıyor fakat kayıp olduğu için kargo şirketi ödeme yapacaktır ve sen orası burası ile hiç ugraşma zaman geçirmeden bulunduğun ilçenin kaymakamlığına git tüketici hakemi 1000 tl altına kaymakamlıklardaki hakemler bakıyor