Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 telefonumn şifreli wlan lara bağlanmıyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
er-erden
Üye
Konu Sahibi
C6-01 telefonumn şifreli wlan lara bağlanmıyor.
Arkadaşlar c6-01 telefon aldım fakat şifresiz wlanlara bağlanıyor ama şifrei wlanlara bağlanmıyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla ali...
marmaras1907
Üye
cihaz muhtemelen symbian belle bende de başta öyle idi yapman gerekeni söylüyorum ayarlar/baglantı/ayarlar/ag hedeflerine gir ve secenek tuşuna basıp yenü hedef ekle (not: hedef türü soracaktır internet ve wlan secilmeli)
[ENGİN]
Üye
şifrelılere baglanmaması doğal şifre ıster çünkü hiç gôrmüyor diyorsan gizli ağ'dır.
cihaz muhtemelen symbian belle bende de başta öyle idi yapman gerekeni söylüyorum ayarlar/baglantı/ayarlar/ag hedeflerine gir ve secenek tuşuna basıp yenü hedef ekle (not: hedef türü soracaktır internet ve wlan secilmeli)