c6-01 telefon rehberi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

e_smile

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 telefon rehberi sorunu
ya arkadaşlar benim rehberde 3 4 gündür problem war biri beni arayınca rehberimde kayıtlı olmasına rağmen ismi çıkmıyor sebebi nedir acaba ? bide telefondaki uygulamalar arada kendiliğinden kapanıyor onun da bi çözümü varsa yardım edin bana pls.. teşekkürler şimdiden

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende De Bi Görünüyor Bi Görünmüyor Tuhaf Bi Şey

e_smile

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi yardım edin lütfen elbet vardır çözümü bilen :(

süper nova

süper nova

Üye
vay arkadaş biz bu symbian dan ne zaman kurtulacağız nokia mahvetti bizi daima para yiyor ama hizmet yok sürekli sorun var çıldırtıyor adamı insanların ne zorluklara katlanarak o telefonları aldığını bilmiyor mu bu herifler valla vicdan yok bu nokia da ayıp bee :vur

e_smile

Üye
    Konu Sahibi
telefonda zaten !! kanka deneme yanılma yolları söylemeyin pls :s telin dilini ingilizce yapınca düzeliomuş

salihk

salihk

Emekli Yönetici
telefondaki bütün kartvizitleri silip tekrar yüklemeyi dene ovi süite ile rehberi güncellersen daha iyi olur ve tahmin ettigim gibiyse rehberinde ki kişilerden 2 şer tane ekli oldugu için bu sorunu yaşıyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
SilentOne

SilentOne

Üye
bndede 1kere oldu onuda tel hafızasınıa kaydetmişim bnde sim hafızasına kaydettimn sanıyom

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Arkadaşım o sorun işlemcili bütün nokia telefonlarında var genelde ram boşaltma veya antivirüs programları kullanıldığındaq bu sorun çıkıyor ram boşaltma işleminde bazen rehber geçici hafızadana siliniyor ve boş olarak gözüküyor telefona reset atıldıktan sonra düzeliyor bilginize varsa ram boşaltma programı veya antivirüs programı kaldırın

Üst Alt