Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c6-01 symbian belle sertifika sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
kursatalpkaan
Üye
Konu Sahibi
c6-01 symbian belle sertifika sorunu
beyler tele hiçbir program vs yükleyemiyorum sertifika hatası diyor i yardım edin lütfen flash atma hack falan pek anlamam ama forumda anlatılanlardan birkaçını yaptım yine olmadı işte telin dilini değiştirme falan denedim olmadı işte bi yardım pls
ben bu hackleme olayını yaptım ama yine sertifika hatası veriyo yardım ?
mmtboss
Üye
unsigned yazan uygulamaları yüklemene izin vermiyor bende de aynı şey var signed olanları yükleyebilirsin
nopeyour
Üye
yazdıklarını uyguladıysanız rompatchr programına girip hepsini add to auto yapacaksınız tek tek sonrada üstüne tıklarsanız yeşil olacak simgeler sonra öyle bırak cık kapat ac telefonu yükle olacaktır
Arkadaşlar telefonu hacklemeniz gerekiyo bende ilk çok korkuodum yanlış bişe yaparsam telefona bişe olur diye çok istiodm biri glsede yapsa diodum en sonunda kafaya koydum forumu defalarca okudum yorumları okudum kndime güvndim yaptım hiç bir zararını görmedim aksine yeni telefon almış gibiyim telefonda istedgmi yapabiliyorum gercek bi akıllı teliminoldgnu farketim tüm adımları dikkatli yapın bi adımı yapmadan digerine gecmeyn oturun bitirmeden vazgcmeyn herkez yapablr buyrun en kolayı bu http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-hack-icin-en-kolay-yontem-s-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html