atinali28
Üye
-
Konu Sahibi
-
yine ben. sorunlarını kısaca yazarmısın arkadaşım
1- Mesaj Gönderememe; Mesajı yazı gönder'e bastığımda mesaj gidermiş gibi oluyor ama gitmiyor. Mucburen mesaj düzenleyiciden çıkmak zorunda kalıyorum bu sefer mesajı taslaklara kaydediyor, Alıcı kişinin numarası siliniyor.
2- Mandal Sorunu: Mandalı kullanıp açmak için en az 3-5 defa basıyorum.
3- Wifi ile Oviden veri indirememe sorunu: Mesela bir tema mı indireceğim indir diyorum indirme başlatılıyor diyor öylece kalıyor.
4- Skype, Nimbuzz vb programları kullanırken hiçbir işlem yapamıyorum yaptığım takdirde telefonda kısa süreli donmalar meydana geliyor.
Bunlar ve bunlar gibi sorunlar kardeşim. Sen kısaca dedin ama ne yazık ki daha fazla kısaltamadım. :-p
bende c6-01 de belle kullanıyorum bu sorunların hiç biri yok flv leride gayet güzel izliyorum fakat ifadelere girişte birkaç sn bekletiyo ama bu önemsenecek bişey değil bence... ben kurtuluş40 adlı üyenin yaptığı cfw ye bi bakın derim hiç bi sorunla karşılaşmadım ben yüklediğimden beri....mesajlarda kasma oluyor bende ve orjinal kulaklığını görmüyor yüz simgelerine kolay ulaşılmıyor flv dosyalarını belle açmıyor daha da fazla sorunları var tabiiki
yine ben. sorunlarını kısaca yazarmısın arkadaşım
Bu Konuda Başka Çözüm önerisi olanlardan yardımlarını rica ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?