C6-01 sybiam belle'den anna'ya geri dönebilirmiyiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atinali28

atinali28

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 sybiam belle'den anna'ya geri dönebilirmiyiz.
Selamün Aleyküm Merhabalar C6-01 Sybiam Belle yazılımını kullanıyorum ama bu iğrenç yazılımı kullanmaya başladıktan bu yana telefonumdan tiksiniyorum; kırmamak için kendimi zor tutuyorum. Bu iğrenç yazılımından kurtulup Anna'ya geri dönme gibi bir imkanımız varmı acaba. rizENGİN nickli kardeşimiz sorunlardan kurtulmam için bir çok yol önerdi hepsini denedim ama bir türlü düzelmedi. Bu konuda bilgisi olan kardeşlerimiz yardımcı olabilirler mi ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yine ben. sorunlarını kısaca yazarmısın arkadaşım

atinali28

atinali28

Üye
    Konu Sahibi
yine ben. sorunlarını kısaca yazarmısın arkadaşım

1- Mesaj Gönderememe; Mesajı yazı gönder'e bastığımda mesaj gidermiş gibi oluyor ama gitmiyor. Mucburen mesaj düzenleyiciden çıkmak zorunda kalıyorum bu sefer mesajı taslaklara kaydediyor, Alıcı kişinin numarası siliniyor.

2- Mandal Sorunu: Mandalı kullanıp açmak için en az 3-5 defa basıyorum.
3- Wifi ile Oviden veri indirememe sorunu: Mesela bir tema mı indireceğim indir diyorum indirme başlatılıyor diyor öylece kalıyor.
4- Skype, Nimbuzz vb programları kullanırken hiçbir işlem yapamıyorum yaptığım takdirde telefonda kısa süreli donmalar meydana geliyor.
Bunlar ve bunlar gibi sorunlar kardeşim. Sen kısaca dedin ama ne yazık ki daha fazla kısaltamadım. :-p

hakan_710

hakan_710

Üye
bu sorunlarla pek karşılaşmadım ama dönme şansın var tabi ki. fakat uzun bi işlm 2-3 kez flash atman gerek forumda konusu vardı şuan linki bende yok biraz araştır bulursun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öncelıkle telefonunda güvenlık uygulamalari microsoft apps lync varmı söylermısın

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
1- Mesaj Gönderememe; Mesajı yazı gönder'e bastığımda mesaj gidermiş gibi oluyor ama gitmiyor. Mucburen mesaj düzenleyiciden çıkmak zorunda kalıyorum bu sefer mesajı taslaklara kaydediyor, Alıcı kişinin numarası siliniyor.

2- Mandal Sorunu: Mandalı kullanıp açmak için en az 3-5 defa basıyorum.
3- Wifi ile Oviden veri indirememe sorunu: Mesela bir tema mı indireceğim indir diyorum indirme başlatılıyor diyor öylece kalıyor.
4- Skype, Nimbuzz vb programları kullanırken hiçbir işlem yapamıyorum yaptığım takdirde telefonda kısa süreli donmalar meydana geliyor.
Bunlar ve bunlar gibi sorunlar kardeşim. Sen kısaca dedin ama ne yazık ki daha fazla kısaltamadım. :-p

Bende bu sorunların hiç birisi yok.

laman

laman

Üye
mesajlarda kasma oluyor bende ve orjinal kulaklığını görmüyor yüz simgelerine kolay ulaşılmıyor flv dosyalarını belle açmıyor daha da fazla sorunları var tabiiki

omer.1310

omer.1310

Üye
mesajlarda kasma oluyor bende ve orjinal kulaklığını görmüyor yüz simgelerine kolay ulaşılmıyor flv dosyalarını belle açmıyor daha da fazla sorunları var tabiiki
bende c6-01 de belle kullanıyorum bu sorunların hiç biri yok flv leride gayet güzel izliyorum fakat ifadelere girişte birkaç sn bekletiyo ama bu önemsenecek bişey değil bence... ben kurtuluş40 adlı üyenin yaptığı cfw ye bi bakın derim hiç bi sorunla karşılaşmadım ben yüklediğimden beri....

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mesaj gôndermeyi denedın mi

atinali28

atinali28

Üye
    Konu Sahibi
evet abi. Mesaj göndermede ki sorun her zaman olmuyor mesala bazen 10 mesajda bir bazen ise daha veya fazla.

fuzzzuli

Üye
evet bende şarj sorunundan dolayı anna ya dönmek istiyorum ama flash atmaktan Pek fazla anlamadığım için beklemedeyim.microsoft uygulamalarını ve belle ile gelen vingo sharam ve oyunu kaldırdım ama değişen bisi olmadi.

atinali28

atinali28

Üye
    Konu Sahibi
Bu Konuda Başka Çözüm önerisi olanlardan yardımlarını rica ediyorum...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bu Konuda Başka Çözüm önerisi olanlardan yardımlarını rica ediyorum...

magazayı pcden degilde telden yükle kısa mesaj ayarlarından tercıh edilen baglantıyı telefon verisi yap

• Beğen
Tepkiler: atinali28
SilentOne

SilentOne

Üye
başka yol kalmadı heralde durumun çözülmesi için

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Dostum Yeniden flash at bndede ayı sorun vardı sistem belley di tekrar flash attım gerçekten düzeldi . menüdeki elemanları tek klasöre topla. microsoft falan yukleme. düzelir.

ak4692

ak4692

Üye
Şimdi Sonuç Olarak Bu BelleYi Annaya Tekrar ÇEviremez Miyiz Onu Söyler Misiniz??

LimePie

LimePie

Üye
çevirilebilir tabiki biraz uzun sürüyor o kadar

- - - Eklendi - - -

ben v14ü bile yüklüyorum çok rahat bir şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...