C6-01 süper hiz özel yzilim

qmzcix

Üye
RM-718 dosyasını bulamadm

Nihat kardeşim ben kendi cfw mi yaptımda senin cfw den bi kaç tane bişi lazım verebilirmisin şunlar lazım menünün klasörlü hali bide o haritalar olsun programlar olsun hepsninin iconları lazım bide ayarlara iconlu teman lazım verebilirmisin

Konu Sahibi

YARIN YAPARIM MOD BÖLÜMÜNDE UPELODIR YAPARIM

sgpkjmr

Üye
kardeşim yardım lazım cfw yi kendime göre uyarladım flaşladım ama müzik çalarda çok fazla lag war nasıl düzeltecem ..

sgpkjmr

Üye
yok yani müzik çalarken telefon kasıyor we yawaşlıyor .. birde telefonu usb modunda pc ye bağlayınca da dokunmatik kafayı yiyor bide kamera ya girince donmuyor çıkınca telefon 5 dk donuyor.. +msjlarda gülen surat falan yapmaya gelince yani simge değil ifade çok yawaş beklioz açsın die .. bu sorunlar bende mi oluyor sadece acaba ..

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
evet sorun senin telefonda usb li sarj cihazı kulanmısın ondan böyle yapıyor:O

sgpkjmr

Üye
aynen pc den dolduruom şarjım yok usb ile

nihat kardeşim bu dosya yönetici, ayarlar ve müzikçalardakı renkli ıconların dosya isimleri ne acaba

Konu Sahibi
Tepkiler: ÇaRşI 2387
Nihat kardeşim bu [/quote] linkdekilerin hepsi çalışıyormu cfw ye gömecemde sorun çıkmaz demi

bunu windows 7 de phoenix ile yapmaya calısıyorum olmuyor acaba tli kapatarak mı yapmam lazım bi cewap verirseniz sevinirim şimdiden tesekkurler..