C6-01 SPB Mobile Shell Acil yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 SPB Mobile Shell Acil yardım.
Bu programı telefonuma yükledim eğer anna olsaydı telefon çok iyiydi de bence Belle daha şık duruyor.Kaldırmak istiyorum ama telefonu açınca otomatik olarak başlatılıyor ve kapanmıyor.Nasıl sileceğimi bilen varsa bilgilendirsin lütfen :(

----------Eklendi @ 17:22:17 ---------- Yazıldı @ 17:04:20 ----------

Cevap ?

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Arkadaşım Bence Lisanslı ise Silme Bazı yerlerde havan olur :) Ama Silmeyi Kafana taktıysan Önce uygulama Menüsünü aç. Ondan sonra Ayarlara Tıkla. ve sağ altta olan sekmeye bas Ordan Çıkışı yaparsın. ve gel gelelim Kladırma islemine..

Menü= Ayarlar= Uygulama Yöneticisi= Yüklü Uugulamalar'a Gir SPB Mobile Shell (7 MB'lik) Sekmeye basılı tut ve kaldır de Bu kadar...

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hallettim sağol.Lisanslıydı ama zaten lisansı forumda paylaşılmıştı ordan bakıp yaptım gerekirse yeniden bulması pek zor değil 5-6 yerde rastlamıştım gerçi geri döneceğimi pek zannetmiyorum belle'nin teması daha güzel bence.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Önemli Değil kardeşim. Ama Bizde Belle bekliyoruz Obakımdan Kaldırmıyorum bende yoksa boşa yer kaplıyor

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah en yakın zamanda Belleye geçersiniz.Görüntü olarak kıyaslanamayacak bir fark var.

meletim

meletim

Üye
arkadaslar bu belle lisansı var bende bunu başka telefonda kurabiliyormuyuz lisansıyla beraber ondan sonra ben kurmucam daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt