c6-01 ' Sosyal uygulaması 'Symbian belle yada bir sonraki sürü gerektirir''

Sponsorlu Bağlantılar

ersin146

ersin146

Üye
Şubat'a girdik gelsin artık belle :D

AsaRTy

AsaRTy

Üye
Görünen Her Hangi Bir Güncelleme Yok :) C6-01

SilentOne

SilentOne

Üye
sosyal ağlar güncelleştrmesi var oda belle için :D

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Sabredin daha şubata gireli bir buçuk saat oldu :D

Dimi3

Dimi3

Üye
Ben de kurdum gayet şık. Anna kullanan arkadaşlar umarım biran önce belleye kavuşursunuz :)

SilentOne

SilentOne

Üye
biz ailecek bekliyoz :D

uruno

uruno

Üye
    Konu Sahibi
nokia bak söz verdin.8 saat oldu çıt yok al sana early al sana feburary nerde gulüm

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
nix

nix

Üye
arkadaşlar bu sosyal güncellemesini yükledim çok beğendiğim çokta istediğim güzel bir özellik gelmiş face teki kişilerinizi rehberinizdeki kişilerle eşleştiriyor fotoğrafları falan rehberinizdeki kişilere ekliyor

_ardaa

_ardaa

Üye
arkadaşlar bu sosyal güncellemesini yükledim çok beğendiğim çokta istediğim güzel bir özellik gelmiş face teki kişilerinizi rehberinizdeki kişilerle eşleştiriyor fotoğrafları falan rehberinizdeki kişilere ekliyor

Önce ki sürümlerde de bu söylediğin vardı bunda otomatik mi yapıyor otomatikse aynı kişi olduğunu nereden anlıyor

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
nix

nix

Üye
aslında tam olarak bilemiyorum ama şu yorumu getiriyorum kendimce face e telefon numarası giriyoruz oradaki numarayla telefon daki numaraları karşılaştırıp eşleştiriyor olabilir

TheMadness

TheMadness

Üye
aslında tam olarak bilemiyorum ama şu yorumu getiriyorum kendimce face e telefon numarası giriyoruz oradaki numarayla telefon daki numaraları karşılaştırıp eşleştiriyor olabilir

Deneyeyim. Yeni kişi ekliyor mu bu?

----------Eklendi @ 11:53:10 ---------- Yazıldı @ 11:48:31 ----------

Eski sürümle aynı.

SilentOne

SilentOne

Üye
beyler şubattayız hala bir güncelleme ile ilgili çıtırdama yok

marmaraisland

Üye

bana bu güncelleme gelmedi telim c7 senin sendede c7 mi var