incebey38
Üye
-
Konu Sahibi
-
IAP bileşeni (iap installer) denenmiştir qt yaması - MaxiCepselam beyler... Yine s3 nokiac6-01 teli sorunu ile sizlerleyiz oyunlara tıklıyorum açılmıyor hiç birşey gelmiyor tıklıyorum öyle kalıyor sonra bi oyun daha yükledim onda yüklenirken ıaf bileşenleri eksik hatası verdi galba böyle bi hataydı nasıl çözerim ya oyunlar açılmıyor ıafyardım ya nolur bi yardım!!!!!!nasıl çözerim ???
deneyüm bi kardeşim sağol
dene bakalım kardeşimdeneyüm bi kardeşim sağol
adamsın kralsın işin rast gelsin mxcicep iyiyki vardene bakalım kardeşim
rica ederim kardeşimadamsın kralsın işin rast gelsin mxcicep iyiyki var
2. Kurduğumuz yüklenmedi ama biri açılıyorr biri açılmıyotrica ederim kardeşim
telefonun hacklımı2. Kurduğumuz yüklenmedi ama biri açılıyorr biri açılmıyot
hackli tel bir oyun acıldı bir oyun açılmdı onu yüklemediğim için[/quote]quote="asigsasi, post: 6781267, member: 656502"]telefonun hacklımı
burada sana yardımcı olmaya çalışıyoruz sen pes ediyorsun denemek ten zarar gelmez kardeşimneyse beyler boşverin ya
s4 kasıyormu grcktn ısınıyormubnde yazın alacağımda s4 almayı pilanlıyorumbende de c6-01 vardı sürekli bi sorun çıkarıyodu sattım sinirden kırıcaktım yoksa gittim galaxy s4 aldım arada kasıyo aama iyi işte idare ediyo
biri açıldı diyerinede gerek yok açılmasınaburada sana yardımcı olmaya çalışıyoruz sen pes ediyorsun denemek ten zarar gelmez kardeşim
peki sen bilirsins4 kasıyormu grcktn ısınıyormubnde yazın alacağımda s4 almayı pilanlıyorum biri açıldı diyerinede gerek yok açılmasına
tamam öyle olacak da sen daha önce iap installeri kurmadın mı ?ilk önce yanlışlıkla smartinstal adm kurdum o yüzddn jap installer kurulmuyor ne yapacağım
hayır işte sorun ordatamam öyle olacak da sen daha önce iap installeri kurmadın mı ?
birini yükledim diğerini yükleyemediğin dediğin nedirhayır işte sorun orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?