C6-01 şebeke gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 şebeke gidiyor
Arkadaşlar C6-01 de şebeke modunu çift mod yapınca arada şebeke gidiyor 1 dk sonra geri geliyor.forumu araştırdım ayarlar filan herşeyi denedim olmuyor ama modu GSM yapınca sağlam çalışıyor sorun 3G de ama çözemedim yardımcı olursanız sevinirim..

n000k

n000k

Üye
bulunduğun yerde belki 3G o kadar iyi çekmiyordur.. sorun bence budur gibime geliyor... ve avea nın çekim gücü zayıf kardeşim normal gsm mi bile bazı yerlerde çekmiyor..

xparissx

xparissx

Üye
bendede n8 var vodafone (d) kullaniyorum normal ceken sebeke pack guncellemesini yukledikten sonra seviye dusmeye ve hic cekmemeye basladi bulundugum yerdeki vericilerde sorunmu var diye dusundum ama aradan 1 hafta gecmesine ragmen yine aynisi oluyor baska sehirlerde bile ayni sorun cozemedim gercekten:)

benimsenir81

Üye
Slm arkadaşlar. Nokıa c6-01 konu başlığı olduğu için tekrardan konu açmak istemedim.

Benim sorum şu olacak; telefonun ekranında sürekli kendisini güncelleyen bir hava durumu programı aradım bulamadım. Bir iki tane buldum fakat uygulamayı indirdim ekranda masaüstü olarak ayarlayamadım, illa ki girip hava durumuna bakacaksın. Örneğin T10'un ekranında sürekli duran hava durumu programı gibi bir program c6-01 için yok bu yardımcı olursanız sevinirim.

u_cosar

u_cosar

Üye
bence sorun şu 3G kullanırken telefon 3G baağlantısı kesilince 2G ye geçerken bekleme yapıyordur ondan şebeke gidiyordur.

TheMadness

TheMadness

Üye
Slm arkadaşlar. Nokıa c6-01 konu başlığı olduğu için tekrardan konu açmak istemedim.

Benim sorum şu olacak; telefonun ekranında sürekli kendisini güncelleyen bir hava durumu programı aradım bulamadım. Bir iki tane buldum fakat uygulamayı indirdim ekranda masaüstü olarak ayarlayamadım, illa ki girip hava durumuna bakacaksın. Örneğin T10'un ekranında sürekli duran hava durumu programı gibi bir program c6-01 için yok bu yardımcı olursanız sevinirim.
Spb weather

SilentOne

SilentOne

Üye
o bndede oluyor 2 gden 3 gye geçerken 1 d deqilde 20 sn yada 10 sn bekletiyor

DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt