c6-01 orjinal yazılımı yüklerken bu hatayı alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 orjinal yazılımı yüklerken bu hatayı alıyorum
arkadaşlar c6-01 e orjinal yazılımı yüklemek istiyorum ama bu sorunu alıyorum neden acaba?

ANIL

ANIL

Admin
dosyaları doğru yere attığına emin misin?

SilentOne

SilentOne

Üye
8 tane dosya olucak biri singatürle ilgili ona bak bakalım klasorun içindeki

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
"The Signature file couldn't be found".hatasını almışsın.SilentOne'ın söylediği gibi bir bak o dosyaya.Eğer aynı hatayı verirse;
1-Önce tüm dosyaların orjinal olduğuna dikkat et.
2-Dosyaların bulunması gereken klasorde olması gerekir.
3-Eğer halen çözüme ulaşamadıysan orjinal yazılımını yeniden Navifirm'den indireceksin.
4-Bu çözüm değilse Phoenix'i tekrar kurman gerekebilir.
5-Orjinal Yazılımı Nokia Suite aracılığıyla kurabilirsin.

Orjinal Yazılım'dan kastın Belle'mi,Anna'mı,Bir Önceki Sürüm mü?

jakobs21

Üye
aynısı başıma geldi kimse çözemedi bu hata dosyaların isimlerinden kaynaklanıyo dosyaların bazılarının önünde product kodun yazıo mesela RM_718 bazılarındada bfg964_RM718 YAZIYO tabi o bfg964 degişebilir işte RM718 DEN ÖNCEKİ KISMI SİLİCEKSIN YANİ DOSYALARIN İSİMLERİNİN BAŞINDA RM718 GİBİ KOD OLUCAK KONU SABİTLENSİN HERKES BU HATAYI ALIYOR

burakkk97

Üye
aynısı başıma geldi kimse çözemedi bu hata dosyaların isimlerinden kaynaklanıyo dosyaların bazılarının önünde product kodun yazıo mesela RM_718 bazılarındada bfg964_RM718 YAZIYO tabi o bfg964 degişebilir işte RM718 DEN ÖNCEKİ KISMI SİLİCEKSIN YANİ DOSYALARIN İSİMLERİNİN BAŞINDA RM718 GİBİ KOD OLUCAK KONU SABİTLENSİN HERKES BU HATAYI ALIYOR

usta sağol ya :oke: aynen sabitlensin bence de

• Beğen
Tepkiler: zekoş

nokialover

Üye
Sabitleyin konuyu sayesinde flaş attım çok sağol :)

• Beğen
Tepkiler: zekoş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt