C6-01 Orijinal temaları tekrar nasıl geri getirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

xhna

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Orijinal temaları tekrar nasıl geri getirebilirim?
merhaba arkadaşlar.telefonumu bir kaç hafta önce aldım.symbian 3 güncellemesi var dediler geldik...yaptık.yapmadan önce de seçeneklerde ''Midnight Tema'' yazıyordu.işime yarar diye onu da yükleyeyim dedim.güncelleştirmeden sonra telefonun orjinal temaları silinmiş...tekrar geri getiremiyorum...KVK'ya götürdüm bildiğimiz hard format atmışlar,yine aynı şekilde midnight temaları duruyor.eski temaları geri getirmem için yardım edebilir misiniz? ayrıca temayı internetten indirdiğim de telefonu bilgisayara bağladığımda temayı hangi klasöre atacağım yardımcı olur musunuz? şimdiden teşekkür ederim...

Symbianist

Symbianist

Üye
herhangi bir yere atıp kurabilirsin veya pc suite ile direkt de kurabilirsin. isimlerini de biliyorsan googleda arat bulursun eski temalarını.

xhna

Üye
    Konu Sahibi
diyelim ki temalarını buldum.hafıza kartına veya tele nasıl atacağım onu da sordum kardeş.nereye nasıl atacağım? herhangi bir yere attığımda telefonda nerede görecem ? hangi dosya içerisinde görecem ?

Symbianist

Symbianist

Üye
Iyi de sis dosyası değil mi onlar? Data diye bir klasör varsa ona atacaksın ya da kendin bir klasör oluştur içine at sonra da kur. Temalarda çıkar herhalde.

xhna

Üye
    Konu Sahibi
telefon hafızasına atamıyorum zaten.korumalı filan diyor.hafıza kartı korumasına mı atacağım ?

Symbianist

Symbianist

Üye
Anladım. Telefonu pcye depolama modunda bağla, hafıza kartına at sonra da telefonun dosya yöneticisinden gir kur.

qsaw

qsaw

Üye
sen galiba görüntüyü beğenmedim bu sorun bir çok kişide var burada bir açıklama yapmışım birisi için tabi ben sadece denedim ve açıklama yaptım indirme linki aasime adlı üyenin çalıntı olmasın

indirme linki :

açıklamam: http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-guncelleme-sonrasi-tema-sorunu-2-547059.html

ve eğer eski sürüme dönmek istiyorsan bunu garantiye yollayarak yapanlar var birde flash atma yani format atma yöntemide var ama galiba bu flash yöntemi orjinal değil ve baya zor gibi geldi bana buda flash yöntemi http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-s-3-telefonlara-nasil-flash-atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html

empusa8383

Üye
ben de de nokia 500 modelinde aynı sorun oldu fabrika ayarlarına döndüm baktım ki duvar kağıtları kaybolmuş nasıl getirebilirim.
ben orijinal olanları istiyorum mümkünse anlatırsanız çok sevinirim

empusa8383

Üye
bende de nokia 500 modelinde güncellemne sonrası tema sorunu çıktı telefonumda hiçbir sorun yok yeni aldım hatta yani duvar kağıtları nasıl kaybolur fabrika ayarlarına dönünce anlamadım :(