C6-01 no beep ses kaydı.......çok mu zor be!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

bagerhk

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 no beep ses kaydı.......çok mu zor be!!!!!
NOKİA C6-01 ANNA KULLANIYORUM. BEEP SESİ ÇIKARMAYAN VE SİGNED OLAN BİR PROGRAMI EKLEYEBİLEN BİR BABAYİĞİT YOKMU YA ALLAHAŞKINA:oke:.....BU KONU İLE İLGİLİ YAKLAŞIK 9-10 AYRI UYGULAMA YÜKLEDİM.İNAT ETTİM. BİR TÜRLÜ OLMADI. PES ETTİM. UIYGULAMALARIN İSMİ AŞAĞIDADIR. YARDIMCI OLANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ŞİMDİDEN....
1-Fingertip.Access.Ultimate.Voice.Recorder.v6.1.2.S60v3.S60v5.SymbianOS9.x.Signed-
2-HongDi Technology DuDu v5.60 S60v3 S60v5 S^3 SymbianOS9.x UnSigned Cr@cKeD -By- cGiPDA
3-KillerMobile Total Recall v4.3 S60v3 S60v5 S^3 Anna Belle UnSigned
4-VoxTrack Personal v1.30 Turkce
5-Sinew Mr. Recorder v1.024 S60v3v53 Anna Belle UnSigned Retailed by vutaikt4T
6-SymbianGuru.Call.Recorder.v1.01.S60v3.v5.S3SymbianOS9.x.Unsigned.******* TR
7-SymbRecorder Lite v5.30(0) Türkçe S60v3 S60v5 S^3 SymbianOS9.x Unsigned - CepTeaM Edit Grup
8-Tech.DuDu_5.70_S60_3v5rd_Turkce_
9-Boldbeast Boldbeast Recorder v3.200 S60v3S1S3 Unsigned SensationMaxicep

bagerhk

Üye
    Konu Sahibi
50 kişi mesajı okumuş ama tek bir cevap yok...ilginç değilmi? demekki sorduğum soru çok zormuş.... :off:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
s.a kardeşim güzel yazmışsında genelde söylediğin uygulamaların hepsinde ilgiyi arttırmak için beep sesi yok yazar ama o ses her seferinde gelir belkide onun için cevap veren çıkmamıştir

bozkurt955

bozkurt955

Üye
bende senin gibi denedim ama hepsinde beep alıyorum sanırım o beep hep olacak

bagerhk

Üye
    Konu Sahibi
ama benim konunun üzerinde durmamın sebebi şu, ben nokia c6-01 anna olan şimdiki telefondan önce Nokia N80 ie kullanıyordum. 2 aydır bu telefonu kullanıyorum. Nokia N80 de DuduRecorder programını kullanıyordum, programda bip sesi yoktu üstelik çok kullanışlıydı.... Telefonu değiştirdim diye Symbian ^3 işletim sistemine uygun bu programı bulamadım. böyle olduysa benim ne suçum var.... Neyse uzun lafın kısası , Nokia C6-01 ANNA için acilen bipsiz ve signed bir pogram arıyorum...Lütfen yardımcı olun....

bagerhk

Üye
    Konu Sahibi
Kendi sorunuma kendim çözüm buldum. epey aradım sonunda buldum. Boldbeast Boldbeast Recorder v2.80 uygulaması ile sorun çözüldü. uygulamayı mesaja eklemeye çalıştım. ekleyemedim.

neco 2007

Üye
total recall 5.02 signed yükle arkadaşım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
çok basit :) bu zamana kadar yükledigin uygulamalardan en güzelini seç bana linki pm ile at ben sana uygulamanın sesini keseyim Ok :)

mars_1

Üye
Arkadaşlar .Daha önce nokia c6 01 telefonuma Boldbeast recorder 3.20 sürümü ses kaydetme proğramı yüklemiştim.14 günlükmdeneme bitince silmiştim.Şimdi yeniden yüklemek istiyorum sertifika hatası diyor yüklenmiyor ne yapmalıyım.yardımcı olurmusunuz.Bildiğiniz konuşmaları kayıt proğramı varsa buraya eklermisiniz.

polat212

Üye
çok basit :) bu zamana kadar yükledigin uygulamalardan en güzelini seç bana linki pm ile at ben sana uygulamanın sesini keseyim Ok :)

arkadaşım bana şu boldbeast ın sesini keser misin lütfen çok gıcık oluyorum yada nasıl yapıldığını söyle ben uğraşayım

keremkerem74

Üye
boldbeast ta c6-01 de bipsesi var benim telde.

Üst Alt