C6-01 mtp aygıt yüklenemedi hatası..delirecem az kaldı..

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 mtp aygıt yüklenemedi hatası..delirecem az kaldı..
bu mtp aygıt hatası delirtecek beni..4 gündür bununla uğraşıyorum ovi suite modunda c6yı bağladığımda mtp usb aygıt yüklenemedi diyor.bilgisayar kapalı iken bağlarsam açıldığında cihazı buluyor sorunsuz kullanıyorum.ama açıkken tak-çıkar yaptığımda dediğim hatayı veriyor..nedir bunun çözümü..nette de kesin çözüm yok herkes bu dertten yakınıyor..

slant1111

slant1111

Üye
'1. yol telefona format at....telefon kapalıyken sırasıyla... AÇMA TUŞU (YEŞİL TUŞ ) KAPAMA TUŞU ( KIRMIZI TUŞ) FOTOĞRAF ÇEKME TUŞU...VE TELEFONU ACIP KAPATMA ON/OFF TUŞUNA SIRASIYLA BAS 15 SANIYE KADAR BASILI TUT PIN KODUNU GIR ÜLKE VE DİL AYARLARINI SORARSA ACILIRKEN FORMAT ATIŞSINDIR...
2.YOL birinci yol olmazsa ovi suit in en son sürümü cıktı onu indir kur ama öncekı ovi suitten hiç bir kalıntı kalmasın ccleaner la bılgısayarı temızle kayıt defterınde falan eskı surume ait izler kalmasın ' alıntı. Bi dene bakayım bunu ..hiçbişe olmassa en kesin çare pc format

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​yanlız cihazı başka bilgisayarlarda da denedim aynı sorun oluyor pc de formatlık bir durum yok bence.başka önerisi olan?

slant1111

slant1111

Üye
Depo hafızana telefonu aldgnda içinde bulunan ovi suite install files i at ..tlfnda yazılm sorunu olablr..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​ovi suite install dosyaları bir işe yaramaz o sadece bilgisayar için setup dosyası başka bir vasfı yok..

SilentOne

SilentOne

Üye
yha ne ole uqraşıyosun telefonu usbden baqla usb modu ovi yap pcyi yeniden başlat bndede ole oldu ole yaptım oldu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
ben herşeyin düzgün çalışmasını severim :) herhalde genel bir sorun bu benden ötürü değil.ama gene de bir yol varsa uygulayım düzelsin :)

SilentOne

SilentOne

Üye
dediqimi yap bi düzelir

uribaju

uribaju

Üye
ovi suite kur pcye o yüklü değilse çıkıyordu sanki

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​ovi suite vs herşey yüklü artık kurcalamaya devam edecem yarın.derman kalmadı şimdi :D

SilentOne

SilentOne

Üye
sen bnim dediğimi yaptın mı kardeşim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
dediğin gibi yapınca oluyor da her seferinde pcyi başlatmak istemiyorum o yüzden başka çözümler arıyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
ozaman pc ye c we d dahil format atıyn olay duzelıyo

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
son çare bu sanırım..atacaz artık başka çare yok..sağol tekrar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Daha dün normal çalışırken bende de bugün "MTP USB Aygıtı" hatası vermeye başladı:)
Vay anasını sayın seyirciler demekten kendimi alamıyorum...

Edit: Yabancı siteleri karıştırırken bu yorumu gördüm.

I was having the same problem with my Zen Vision:M under Win7 Ultimate 64-bit.
No matter what I tried from deleting the usb root hubs and reinstalling drivers, nothing would get the mtp usb device driver to load.

I found that the mtp usb device driver will load correctly as long as you are plugging the USB cable into a direct port and not running it through a USB hub. At first I thought it might be due to an incorrect USB voltage, but the hub I'm using is a powered Belkin hub. Very strange!

So give that a shot -- run the USB straight to a port out the back of your computer. Don't use a USB hub or ports off your monitor since that is actually a hub as well.

Good luck! :D

Kısaca diyorki, ön paneldeki USB'den kaynaklanıyormuş :)
Kasanın arkasındaki USB'ye taktığınızda telefonunuzun düzgünce yüklendiğini göreceksiniz.

Denedim, hakikaten de oldu:) Kablo sürekli ön panelde takılı olarak durduğu için sapıtma durumu mu oldu bilinmez ama, arka paneldeki USB'ye takınca düzeldi.
Arka panelden bir kere takıp tanıttım, sonra tekrar ön panelden bağladım. No Problem :D
İngilizcemin gözünü seveyim :op:

kartal3x

kartal3x

Üye
arkadaşlar bu sorun bende de var ama xp de oluyor windows 7 de hiçbir sorun yok

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
önce Ovi suite i açıyorum sonra telefonu bağlıyorum okuyor bu sefer.sanırım Ovi suite in bu sürümü ile ilgili bir sorun var..

sorun kendiliğinden düzeldi ovi suite in halt etmesiymiş yeni güncellemesi ile sorun ortadan kalktı..boşuna root hublara bakmayın :)

miroglu_emin

Üye
bendede aynı sorun var çözemedim gitti

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
benim 3ay önce olmuştu ne olduysa kendiliğinden düzeldi.nokia suite ile ilgili birşey sanırım.Biraz sabret seninki de düzelir :)

Üst Alt