c6-01 mi t20 mi (takas)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 mi t20 mi (takas)
arkadaslar benim telefonum c6-01. sizce turkcell t20 ile takas edeyim mi. belle yi beklemekten sıkıldım android denemek istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

eğer nokia kalitesini sadece android için saf dışı bırakıyosan çok büyük yanlış yapıyosun. tabi ki yine de tercih meselesi ama geleceği sağlam olmasa da geçmişi sağlam bi platformu seçmeni öneririm. şahsen ben bir symbian hayranıyım tabi bu bnm düşüncem.

Lenneth

Üye
C6-01 , T20 den cok ustun bir telefon.

c6-01 kalite sağlamlık yönünden daha güzel bir telefon kalite ve SAĞLAMLIK herşeyden önce GELIR

illa android'e geçmek istiyorsan daha iyi bi telefon al. T20 zayıf kalır c6 01'e göre

pRime.

Üye
arkadaslar benim telefonum c6-01. sizce turkcell t20 ile takas edeyim mi. belle yi beklemekten sıkıldım android denemek istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

Androidi çok merak ediyorsan en azından xperia neo v'ye bak.

man20

Üye
sen şakamı yapıyorsun evladım sırf android için T20 mi alınır. T20 ile c6-01 i karşılaştırman hata. c6-01 çok daha iyi bi telefon T20 den. Ha illa android alcam diyorsan samsung yada sony ericson lara filan bak.

arkadaşımda t20 var, angry birds bile kasıyor yok artık dedim

cyber

Üye
Bence c6–01 de kalmalısın

kerem_16

Üye
c6-01 akar takas etmeye telif hakkı bile yok

Hocam T20 kullanırsanız. Androidden direk soğursunuz. Onun yerine ideos x5 mi ne vardı o da ucuz ama T20 den iyi bir telefon galiba. Android forumunda öyle dolanıyordu

Bende c6-01 var biri gelse dese takas edelim diye etmem

----------Eklendi @ 11:33:53 ---------- Yazıldı @ 11:32:09 ----------

c6-01 de bildirim ışığı hiç kuvvetli değil agalar Bunu daha canlı yapmanın yolu var mı.

kesinlikle c6-01de kal.c6 evire çevire döver t20yi

Tepkiler: MertcaN9
T20 TFT ekran c6-01 Amoled ekran.Bu bile aradaki farkı gösteriyor.

C6-01 T20 ' ye değmez sakın ola ki değişme valla çok büyük hata olur .

DxTR90

Üye
kardes c6-01 t20 den uc gomlek ustun bi telefon cok daha kaliteli..androide gecmek istyorsan kesinlikle sony ericsson xpreia neo al samsung da tutmaz bence c6 nin kalitesini..

qsaw

Üye
t20 nin ekranı ve camı çok dandik

keys1903

Üye
telefonumu sırf denemek ıcın sahıbındene ılan verdım ve ınanın okadar cok takas geldıkı wave2 ler huwailer t20 ler adamlar memnun olsa benım telı ısterlermıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...