C6-01 Mesajlar Açılmıyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
APOvBABA

APOvBABA

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Mesajlar Açılmıyor!!
Arkadaşlar geçenlerde ayıptır söylemesi aveadan bana mesaj geldi, şu mesajı bir okuyayım dedim mesajlara girdim ardından mesajın üstüne tıkladım mesaj açılmıyor sonra mesaj göndermeye çalıştım o da açılmıyor gelen kutusu da açılmıyor. Bu olaydan bikaç gün önce yazılım güncellemesi yapmıştım microsoft apps filan.. Olay böyle devam edince format atmaya karar verdim, gittim Belco2 ustanın son cfwsini attım telefona, mesajlar düzeldi artık mesajları okuyabiliyordum bari güncellemeleride yapayım dedim yaptıktan ertesi günü gelen bir mesajı yine açmadı. mesajlara giriyorum mesajın üstüne tıklayınca 5 saniye öyle kalıyo tak diye mesajlar kapanıyor. Şimdi yeniden cfw atıcam, sorun nedir arkadaşlar noluyo bi yardımcı olun sorun güncellediğim uygulamalarda filan olabilir mi? Microsoft app filan? ama onun ne ilgisi var ki mesajlar ile... ? Yardımcı olacağınız için teşekkür ederim.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Microsoft Apps ın mesajlarla baya ilgisi var, hatta birçok arkadaş bu güncellemeden sonra mesajlarının gönderilemediğini ve giden kutusunda kaldığını söylüyordu. Bence kurma microsoft apps ı. Sonuçta pek işe yaradığı biryer yok diyebilirim. QuickOffice ile de word excel kullanabilirsin ;)

Duran.Y

Duran.Y

Üye
microsoftan vazgeçip başka alternatifler kullanmak daha mantıklı bence de :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt