C6-01 Kullananlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Kullananlar?
Arkadaşlar c6-01 alacağım kvk'dan 655 tl'ye.Bir kaç sorum olacak..
-Kapasitif olduğunu biliyorum da multi-touch var mı n8'deki gibi?
-Önde kamera var mı?
-Symbian Anna versiyonu çıktı mı?
-Daha ucuz alabileceğim bir yer var mı?
-Kompakt telefon nedir?
-Nokia clearblack ekran nedir?

waswar

waswar

Üye
Multi-touch, ön kamera var. Yeni versiyon çıktı ama anna olup olmadığını bilmiyorum

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
hiç düşünmeden al pişman olmazsın. :ehe bu arada symbian anna yüklenebiliyor.

pRime.

pRime.

Üye
Dediklerinin hepsi var. Kompakt dediğin c6-01 gibi küçük kullanışlı telefondur. Clear black ise nokia'nın c6-01, e7, 701, 603 gibi modellerinde kullandığı, daha canlı renkler ve daha fazla parlaklık sağlayan ekran teknolojisidir. :oke:

----------Eklendi @ 16:48:03 ---------- Yazıldı @ 16:46:53 ----------

Symbian anna yüklü olanını almanı tavsiye ederim. Alacağın yerde versyon kontrolü yap.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
symbian anna yükleme şarjı az gidiyormuş.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
benimki düzeldi yeminle 1 kere yere düştü 1 2 kerede telefonu ful boş ve kapalı şarj ettim dün akşam 6 da çıkardım şarjdan saat şimdi 18 26 2 diş var :ehe

hmm iyi :ehe
bende senden duymuştum zaten şarj sorununu :d:

----------Eklendi @ 18:49:28 ---------- Yazıldı @ 18:48:57 ----------

belle yükleniyor mu peki ?? :ehe

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
eyw.

alios33

alios33

Üye
Ya bende c6-01 kullanıyorum fakat bi türlü güncelleme yapamıyorum hep sorun veriyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Birde c6-01'in ekran boyutları 5800 ile aynı demi ,bana daha küçük geldi c6-01???

SilentOne

SilentOne

Üye
küçük ekranı ama almanı tavsiye ederim

viyan65

Üye
Ya bende c6-01 kullanıyorum fakat bi türlü güncelleme yapamıyorum hep sorun veriyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz

ben geçen gün diyarbakırdan aldım belle yüklü idi ve çok da güzel olmuş belle android e çok benzemiş fakat uygulama sıkıntısı çekiyorum yeni olduğu için mesela divx veya avi oynatıcı yok bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

covar

covar

Üye
ben geçen gün diyarbakırdan aldım belle yüklü idi ve çok da güzel olmuş belle android e çok benzemiş fakat uygulama sıkıntısı çekiyorum yeni olduğu için mesela divx veya avi oynatıcı yok bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım c6-01 aldın ve belle yüklü idi ya daha cıkmadı sitelerde belle c6 -01 e hani cıksada bende yüklesem hem sende belle varsa uğraş telefonla herşeyini öğren kurcalamak güzeldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt