C6-01 kullananlar arasındayım :) yüklenecek programlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 kullananlar arasındayım :) yüklenecek programlar?
Kolay gelsin arkadaşlar. galaxy ace mi c6-01 mi derken sonunda c6-01 de karar kıldım ve gidip bimeksden (516 TL) aldım. ilk yapmam gereken ayarlar nelerdir? yüklemem gereken programlar nelerdir? yani telefonumu dahada iyi hale getirecek herşeyi paylaşmanızı istiyorum . şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.

hakan_710

hakan_710

Üye
c6-01 sahibi olarak hayırlı uğurlu olsun diyorum. :) evet şimdi başlayalım ilk önce telefon yazılımını kontrol et büyük ihtimal 25.007. nokia nın sitesinden nokia suite yi indirip bilgisayarına kurarak başlayabilirsin. daha sonra nokia hesabı oluşturup programdan giriş yap. burdan telefonuna harita falan indirebilirsin. daha sonra eğer istediğim oyunu, programı filan yüklemek istiyorum dersen hack yapman gerekecek onu da http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-hack-572991.html buradan yapabilirsin bi sorun olursa msj at yardım etmeye çalışırım. bunları yaptıktan sonra geriye sadece uygulama ve oyunları bulup yüklemek kalıyo :))

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
çok saol hocam . eğer takıldığım bi yer olursa sorarım. iyi forumlar:oke:

61semih

61semih

Üye
ovide zippo var manyak bişe :kop:şaka bır yana hayırlı olsun

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
telefondan yazıyorum şuan. Operadan. Opera kendi tarayıcısından çok daha hızlı .semih Saol kardeş. Bide o zippo nedir ne işe yarar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt