C6-01 Konuşurken Karşı Tarafın Yüzüne Kapanıyor :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djblueman

djblueman

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Konuşurken Karşı Tarafın Yüzüne Kapanıyor :)
Merhaba arkadaşlar,c6-01 yeni bir telefon aldım,belle yüklü içerisinde,fakat birini aradıgım zaman veya biri beni aradığı zaman ekrandaki kapat tuşu yanagıma çarptığı zaman karşıdakinin yüzüne kapanıyor ve bu problemi çok fazla yaşıyorum.acaba arama geldigi zaman veya ben birini aradıgım zaman tuş kilidine nasıl alabilirim ekranı,veya bunun başka bir çözümü varmı arkadaşlar ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telde zaten yakınlık sensörü var arama sırasında ekranı kilitlıyor

mert41994

mert41994

Üye
Yok bende de aynısı oldu kaç kere kilitleyip konuşmak en iyisi

djblueman

djblueman

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefon neden insanların yüzene kapanıyor o zaman ? Bu sensörün açma/kapama gibi bir ayarı varmı acaba dostum ?

mert41994

mert41994

Üye
Program var ama hatırlamıyorum adını arama sırasında otomatik tuş kilidine aklıyor

NaganoTR

NaganoTR

Üye
Telefonu değiştirmeni öneririm

AliHadiOzturk

AliHadiOzturk

Üye
bende c6-01 kullanıyorum hiç başıma gelmedi :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Benim telefon neden insanların yüzene kapanıyor o zaman ? Bu sensörün açma/kapama gibi bir ayarı varmı acaba dostum ?

arama yaptıktan sonra elini telefona doğru yaklaştırıp denemenı önerirım sensor kısmına dogru yaklaştır elini

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
yan tarafta tuş kilidi mandali var onu kullan :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye

dostum bunu kullan yakınlık sensörü tuş kilidi kullanmanada gerek kalmaz
böylelikle

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
dostum bir arıza durumu filan yok merak etme. Bazen konuşma esnasnda yakınlık sensörü deaktif oluyor. O zamanda ekran kapasitif olduğu için farkında olmadan yanakların dokunmuş oluyor. :)

yapman gereken sadece biryeri aradıktan snra yada arama gelince açtıktan snra yandan tusları kapa tamam. Bukadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt