Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c6 01 kendi kendine reset atıyor ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
c6 01 kendi kendine reset atıyor ?
arkadaşlar telefonum kendi kendine reset atıyor bide yazılım sürümü sanırım son sürümü 024.014 benim sürümüm 024.001 o nasıl iş anlamadım bide telefona format atıcam galiba bazı uygulamalar siliniyormuş nasıl bulabilirim o programları bi yardım edin
fark etmiyor tasarruf modunda bile reset atıyor bide diğer sorularıma cvp versen iyi olur
dekor67
Üye
arkadasım ne yaparsan yat atıyor annadan kaynaklanıyor c7 aynı sorunlar war nokia gttık çuwallıyo
JustADreamer
Üye
Bende anna kullanıyorum sıkıntı yok c6-01 de , kardeşim n8 kullanıyor anna ondada sıkıntı yok . Sorun senin telefonda bence .
M.Uzun
Üye
bende e6 var belle güncellemesi falan yaptım alalı henüz 3 gün falan oldu bir tane program veya klasöre girince reset atıyor kendi kendine hiç anlamadım bu belleyi
[ENGİN]
Üye
acık uygulamalar varmı telınde
uğur e
Üye
arkadaşm yenı tel olduğu ıcın öyle yapar.korkmana gerek yok zamanla düzelr merak etme benım c7 de ilk zmanlar öyleydı ama smdı artk reset falan atmyor.zamanla düzelr.