Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c6-01 kamerada netlik yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OrdeaL35
Üye
Konu Sahibi
c6-01 kamerada netlik yardım
c6-01 telefonumda kamerasında netlik yok yada ben bulamadım okulda flan ders notlarımın fotusunu çekince yazılar okunmuyor netliği arttıran bi uygulama,program flan varsa yardım ederseniz sevinirim
benighted
Üye
program falan bunlarla olacak sey degil cunku otofocus yok ancak basit bir mercek sayesinde kirtasiyelerden bulabilirsin, cok net bir sekilde metinleri fotograflayabilirsin.hatta forumda bir arkadas su plastik cetvellerin ucundaki mercekle bile oldugunu soylemisti.
Silinen Üye 219846
Kapalı Hesap
dostum otofocus olmadığından dolayı yazılar net görünmez zaten cihazın tek eksiğide bu galiba
(lanet olasıca nokia)
PriZm
Üye
Otofocus yok,Mercek veya ona benzer birşey kullanarak kendin manuel focus yapabilirsin.
otofokus olsaydı doğal olarak fiyatta fırlardı onada şikayet ederdiniz..
Ama 603,701,c6 vs. Carl zeiss lens ve otofokus olsaydı fiyatıda aynı olsaydı tadından yenmezdi
MaxipmaN
Üye
net fotoğraf çekmek için boğuşuyorum telefonla
OrdeaL35
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar dandik samsung kameralarıyla netliolar ben 8mp kamera ile netleyemedim deli oldum
asigsasi
Üye
cetvel al merceğini kes yapıştı
punisher123
Üye
malesef otofokus olmadığı için odaklanamayıp bulanık çekiyor,nokia lanet bi mantıkla çoğu symbian cihaza edof kamera koymuş maliyetlede alakası pek yok dandik samsunglarda bile var bu,rahatça bu symbian cihazlarada koyabilirdi.