c6-01 kamerada netlik yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OrdeaL35

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 kamerada netlik yardım
c6-01 telefonumda kamerasında netlik yok yada ben bulamadım okulda flan ders notlarımın fotusunu çekince yazılar okunmuyor netliği arttıran bi uygulama,program flan varsa yardım ederseniz sevinirim

benighted

benighted

Üye
program falan bunlarla olacak sey degil cunku otofocus yok ancak basit bir mercek sayesinde kirtasiyelerden bulabilirsin, cok net bir sekilde metinleri fotograflayabilirsin.hatta forumda bir arkadas su plastik cetvellerin ucundaki mercekle bile oldugunu soylemisti.

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
dostum otofocus olmadığından dolayı yazılar net görünmez zaten cihazın tek eksiğide bu galiba

(lanet olasıca nokia):off:

PriZm

PriZm

Üye
Otofocus yok,Mercek veya ona benzer birşey kullanarak kendin manuel focus yapabilirsin.

OrdeaL35

Üye
    Konu Sahibi
büyüteç gibi bişey mi lazım :D

codblackops2

codblackops2

Üye
otofokus olsaydı doğal olarak fiyatta fırlardı onada şikayet ederdiniz..

Ama 603,701,c6 vs. Carl zeiss lens ve otofokus olsaydı fiyatıda aynı olsaydı tadından yenmezdi :)

MaxipmaN

Üye
net fotoğraf çekmek için boğuşuyorum telefonla :D

OrdeaL35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dandik samsung kameralarıyla netliolar ben 8mp kamera ile netleyemedim deli oldum

asigsasi

asigsasi

Üye
cetvel al merceğini kes yapıştı

punisher123

punisher123

Üye
malesef otofokus olmadığı için odaklanamayıp bulanık çekiyor,nokia lanet bi mantıkla çoğu symbian cihaza edof kamera koymuş maliyetlede alakası pek yok dandik samsunglarda bile var bu,rahatça bu symbian cihazlarada koyabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt