c6-01 kablosuz ağ ile bağlanmıyor sizce neden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdognn

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 kablosuz ağ ile bağlanmıyor sizce neden
2 gün önce c6-01 aldım ama bir türlü kablosuz interneti kullanarak bağlanamadım sürekli boş sayfa çıkarıyor . her zaman bağlantı adresini sor yaptığım haldede otamatik olarak avea interneti kullanarak bağlanıyor sizce ne sorunu olabilir ? ne yapmalıyım

hayalet91

hayalet91

Üye
soft format at hacı ben alalı 1 hafta oldu denemediğim yol aramadığım yer kalmadı format attım şu an sorun yok gibi

serkanet

Üye
önce wifi ye bağlanıp sonra web taraması başlat demeyi dene ayarlardanda wlana geçmeyi el ile yap sorun çözülür

nadir_89

nadir_89

Üye
ayarlar bağlantı ayar hedefler den wlan olan hedefin önceliğini 1 yap sorun düzelir

flyx

flyx

Üye
yeni telefonlarda çok fazla nete bağlanan yazılımlar var. operatorun netini ben komple kapattım hiç anlamadan nete bağlanabiliyor. artık kafam rahat.

neti sadece wlan dan bağlıyorum. işyerimdede evimdede wlan var ikisinide tanıttım şifreleri girdim hiç bişi yapmama gerek kalmıyor alan içine girdiğim gibi kendisi otomatik tanıyor ve bağlıyor.

yaptığım ayar sadece operator bağlantısını kapatmak yani bağlantı sadece wlanı seçtim. başka hiç bi ayar format falan gerek yok.

tel ile o kablosuz modemden herhangi bi şekilde bağlanamadıysan şirfeyi yanlış girdiğindendir dostum. bi kontrol et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt