Silinen Üye 219846
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
evols 603 cfw ye ikonları default temaya gömüp 4x5 menu olayınıda gömersen olabilir yada evolsun üstüne benim verdiğim modları yükle aynı olur.iconlar çok güzel acaba mod olarak kulanamazmıyız bu ikonları ? ve 603 için
evols 603 cfw ye ikonları default temaya gömüp 4x5 menu olayınıda gömersen olabilir yada evolsun üstüne benim verdiğim modları yükle aynı olur.
evols kullanıyorum benm verdiğim modlar derken neyi kastettin anlamadım ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunun içindeki modları
benim verdiğim modlar belle refresh içindi fp2 4x5 sis olanını bulmak lazım yada bunu http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/s-3-belle-fp1fp2-4x5-menu-duzeni-713687.html bir deneiçindeki sis dosyalarını yükledim ama sadece klasörsüz mod haline geldi 4x5 olmadı menü ?
4x5 menu yapıldığında konudaki hale geliyor farklı bi mod üzerinde çalışacaktım ama yeterli bilgim olmadığından siscontent de yetersiz olduğundan 4x5 menu yu duzenleyemiyorumikonlar küçültülemiyo mu
- - - Eklendi - - -
ikonlar küçültülemiyo mu
benim verdiğim modlar belle refresh içindi fp2 4x5 sis olanını bulmak lazım yada bunu http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/s-3-belle-fp1fp2-4x5-menu-duzeni-713687.html bir dene
peki klavye için ayrı bir mod varmı
klavye temadan dolayı öyle herhangi bi mod yok
DNS kullanHotfile çökmüş indiremiyorum federal bilmem ne kapanmış işte
yazılımın içerisinden nokia cooker ile çıkarıp alabilirsin ben yazılımı hazırlarken bayağı aramıştım core/resource/apps içinde mevcut.birisi avkon2 mifini verebilir mi bu resimlerdeki gibi bulamadım hiçbiyerde şimdiden teşekkürler konu sahibine de teşekkürler..Blue on black temanın adı.(B.O.B Pro 1.4)Klavyesi o şekil temanın çok güzel
Tamam aldım teşekkürleryazılımın içerisinden nokia cooker ile çıkarıp alabilirsin ben yazılımı hazırlarken bayağı aramıştım core/resource/apps içinde mevcut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?