c6 01 internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cepheci02

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 internet sorunu
s.a. Arkadaşlar telde internete grdikten yaklaşk10-20 saniye sonra bağlantı kesiliyo tarayıcıdan çıkıp tekrar gîrmem gerekiyo bugüne kadar bôyle bi sıkıntım yoktu sorunu anlayblen çözebilecek arkadaş varmı? Şimdiden herkeze teşekür ederim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum bendede oluyor bazen bağlantı türünü değiştiriyorum düzeliyor mesela normal internet bağlanıyorsam değiştiriyorum wap bağlantısı kullanıyorum
anlatabilmisimdir umarım

cepheci02

Üye
    Konu Sahibi
anladım dostum sağol sorun olmaz inş.

- - - Eklendi - - -

yararı yok yine aynısı oluyor

Fikotr74

Üye
bende de c6-01 yazılımı nokia suite ile güncelleyince çok oluyordu, şimdi FLASH ile attım. cihaz tammen fabrikasyon ayarlara dönüp sıfırlanmış oldu herşeyi. şu an böyle bir problemim yok artık.

cepheci02

Üye
    Konu Sahibi
nasıl atblrim?

mikail_6

Üye
Evet, malesef Symbian'ın özellikle ANNA ve BELLE'e geçişlerinde böyle yazılımsal sıkıntılar oluyor. Bir çok model cihazda karşılaşılıyor böyle ufak ama can sıkıcı yazılımsal problemlerle. Cihazda bir işlem yapmadan önce farklı operatöre ait bir hatla deneyip durum hattan mı yoksa cihazdan mı kaynaklı, teşhis etmeni öneririm. Eğer devam ederse; özellikle merkezi bir yerde yaşıyorsan KVK, Teleservice yada Sakarya Telekom şubelerinden birine götür yarım saat içinde halleder teslim ederler. Flash işlemine girişme bence. Talihsizlik olur ya... Bir de yedek al tabi götürmeden. Eğer götüremem ben yapayım diyorsan yazılım destek kısmında flash işlemini ayrıntılarıyla açıklayan konular vardır eminim.

cepheci02

Üye
    Konu Sahibi
Evet, malesef Symbian'ın özellikle ANNA ve BELLE'e geçişlerinde böyle yazılımsal sıkıntılar oluyor. Bir çok model cihazda karşılaşılıyor böyle ufak ama can sıkıcı yazılımsal problemlerle. Cihazda bir işlem yapmadan önce farklı operatöre ait bir hatla deneyip durum hattan mı yoksa cihazdan mı kaynaklı, teşhis etmeni öneririm. Eğer devam ederse; özellikle merkezi bir yerde yaşıyorsan KVK, Teleservice yada Sakarya Telekom şubelerinden birine götür yarım saat içinde halleder teslim ederler. Flash işlemine girişme bence. Talihsizlik olur ya... Bir de yedek al tabi götürmeden. Eğer götüremem ben yapayım diyorsan yazılım destek kısmında flash işlemini ayrıntılarıyla açıklayan konular vardır eminim.

vaktini ayırdğn için sağol kardşim sıkıntı hattan galba kendi kendine düzeldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt