C6-01 İcin Sorunsuz Tema Ariyorum.Bide İlerlemeli Oyun Ariyorum.Pek Kafama Yatan Bulamadım :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 İcin Sorunsuz Tema Ariyorum.Bide İlerlemeli Oyun Ariyorum.Pek Kafama Yatan Bulamadım :S
Efektleri fln iyi olsun böle. Telefon hackli degil :S .
Tema aradim kac gunden beri bu orjin. tema var ya midnight red ,blue,bronze falan biktim :D
Güzel böle sizin kullandiginiz tema varsa paylasabilirmisiniz.Gecen tema indirdim 3-4 tane hepsinde sorun var. Mesela biri ario ekranda eksik yerler oluo sade arayan fln yazio hoş ib görüntü olmuyo. Bide müzik çalara fln giiyorum. üstteki yazilar birbirine girio harfler. :S
Bide unutmadan arkadaslar böle güzel görüntülü widget varsa onlarida paylasirsaniz cok sevinirim.
Simdiden yardimi olan arkadaslara cok tesekkur ediyorum. . .

yeauw

yeauw

Üye
kardeş nasıl bi tema istiyon ona göre yrrdm edelim biz begeniriz sen beğenmezsin demi :))

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
kardeş nasıl bi tema istiyon ona göre yrrdm edelim biz begeniriz sen beğenmezsin demi :))

valla kardesim :D ben her türlü tema severim renkli sade siyah beyaz menü tuşlari falan renkli olsun böle hover rengi güzel olsun yani üstüne bastigimizda belli olabilen bi renk versinki bastigimi anliyabileyim
bu tür temalar olabilir.

oyun varsa oyunda paylas ya :D valla cok iht. var :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
amoled moon tema ve ya rush hour teması uygun bence msj yazarkende rahat angry birdsde ilerlemeli güzel bi oyun ;)

• Beğen
Tepkiler: hugoKJ
benighted

benighted

Üye
gerektirmez ama multi destegi var istersen online olarakta oynayabilirsin

SSnıper

SSnıper

Üye
İtheme temasına bakabilirsin ayrıca oyun olarak Tank heroya bak angry birds e bak İstersen link atabilirim Peside denemelisin..

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
atarsan sevinirim ya

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
eyw.

GEGATE

GEGATE

Üye

menderes_45

menderes_45

Üye
arkadaşlar bende faydalandım linklerden teşekkür ederim

5Mc_Must6

5Mc_Must6

Üye
bence konu sabitlenmeli :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt