Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 Için hala belle yokmu ya dili farketmez
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugurlu_48570
Üye
Konu Sahibi
C6-01 Için hala belle yokmu ya dili farketmez
arkadaşlar bütün s3 lere çıktı bi c6 için mi çıkmadı.
beko87
Üye
evet ya c6-01 için yokmu
M@cros
Üye
Bildiğim kadarıyla şuan cfw bekleyen telefonlar: x7 e7 c6-01 e6.
Çıkarsa c6-01 e çıkar ondan sonra da zaten orjinalı çıkar cfw lere gerek kalmaz.
ugurlu_48570
Üye
Konu Sahibi
üvey evlat muamelesi resmen
M@cros
Üye
Keşke oyunlar gibi her Symbian 3 lü cihazlara tek bir versiyon kurulsa.
ugurlu_48570
Üye
Konu Sahibi
ben bu nokiaya iyice gıcık oldum S2 VEYA t20 alacam
kalbimdesiin
Üye
Android symbian kadar kullanışlı değil dut gibi pişman olursun
ugurlu_48570
Üye
Konu Sahibi
belleyi beklemekten sıkıldim yaa
spartuas
Üye
Ya kardeşim bende c7 var. Geldide noldu altı üstü güncelleme beklediğime yanıyorum bu zamana kadar. Belle geldi c7 lere yani bana bize. Sonra telefon 5-6 saat elimden düşmedi sonra 1 olur 2 olur. Hay dedim belle bumuymuş ? Nokia'ya sövdüm. Bu kadar abi beklediğinize yazık valla.
Ya kardeşim bende c7 var. Geldide noldu altı üstü güncelleme beklediğime yanıyorum bu zamana kadar. Belle geldi c7 lere yani bana bize. Sonra telefon 5-6 saat elimden düşmedi sonra 1 olur 2 olur. Hay dedim belle bumuymuş ? Nokia'ya sövdüm. Bu kadar abi beklediğinize yazık valla.
​​ Sen BELLE ye bunları diyebiliyorsan sana hiç bir işletim sistemi yaramaz zaten bi kusur bulursun muhakkak beğenmediğin sistem belleyse ne diyim yani yuh
​​ Sen BELLE ye bunları diyebiliyorsan sana hiç bir işletim sistemi yaramaz zaten bi kusur bulursun muhakkak beğenmediğin sistem belleyse ne diyim yani yuh