C6-01 Için hala belle yokmu ya dili farketmez

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugurlu_48570

ugurlu_48570

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Için hala belle yokmu ya dili farketmez
arkadaşlar bütün s3 lere çıktı bi c6 için mi çıkmadı.

beko87

beko87

Üye
evet ya c6-01 için yokmu

M@cros

M@cros

Üye
Bildiğim kadarıyla şuan cfw bekleyen telefonlar: x7 e7 c6-01 e6.
Çıkarsa c6-01 e çıkar ondan sonra da zaten orjinalı çıkar cfw lere gerek kalmaz.

ugurlu_48570

ugurlu_48570

Üye
    Konu Sahibi
üvey evlat muamelesi resmen :)

M@cros

M@cros

Üye
Keşke oyunlar gibi her Symbian 3 lü cihazlara tek bir versiyon kurulsa.

ugurlu_48570

ugurlu_48570

Üye
    Konu Sahibi
ben bu nokiaya iyice gıcık oldum S2 VEYA t20 alacam

kalbimdesiin

Üye
Android symbian kadar kullanışlı değil dut gibi pişman olursun

ugurlu_48570

ugurlu_48570

Üye
    Konu Sahibi
belleyi beklemekten sıkıldim yaa

spartuas

spartuas

Üye
Ya kardeşim bende c7 var. Geldide noldu :ban: altı üstü güncelleme beklediğime yanıyorum bu zamana kadar. Belle geldi c7 lere yani bana bize. Sonra telefon 5-6 saat elimden düşmedi sonra 1 olur 2 olur. Hay dedim belle bumuymuş ? Nokia'ya sövdüm. Bu kadar abi beklediğinize yazık valla.

slmrt

slmrt

Üye
Ya kardeşim bende c7 var. Geldide noldu :ban: altı üstü güncelleme beklediğime yanıyorum bu zamana kadar. Belle geldi c7 lere yani bana bize. Sonra telefon 5-6 saat elimden düşmedi sonra 1 olur 2 olur. Hay dedim belle bumuymuş ? Nokia'ya sövdüm. Bu kadar abi beklediğinize yazık valla.

​​ Sen BELLE ye bunları diyebiliyorsan sana hiç bir işletim sistemi yaramaz zaten bi kusur bulursun muhakkak beğenmediğin sistem belleyse ne diyim yani yuh

spartuas

spartuas

Üye
​​ Sen BELLE ye bunları diyebiliyorsan sana hiç bir işletim sistemi yaramaz zaten bi kusur bulursun muhakkak beğenmediğin sistem belleyse ne diyim yani yuh

Hayır. ben telefondan sıkılım :S

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
bende aynı fikirdeyim iki güne sıkılıp söversiniz nokiaya altı üstü güncelleme.

atakan25

atakan25

Üye
anna sanki yıllar önce çıktı da belleyi beklemekten sıkıldınız geç çıksın sorunsuz çıksın,acele işe şeytan karışır derler

AsaRTy

AsaRTy

Üye
anna sanki yıllar önce çıktı da belleyi beklemekten sıkıldınız geç çıksın sorunsuz çıksın,acele işe şeytan karışır derler

Haklısın :) Hani Sızdırılsa Bile Yüklemeyi Düşünmüyorum . Her Şeyin Orjinali Sağlamı Güzeldir. Gelsin Ovi'ye İçimiz Rahat bir Şekilde Yükleyelimm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt