c6 01 hd video sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huso1905

huso1905

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 hd video sorunu
arkadaşlar hd formatında video çekerken görüntü 6. saniyeden itibaren takılıyor donuyor sebebi nedir hafıza kartıyla mı ilgili yoksa başa bir sebepmi

hakan_710

hakan_710

Üye
sanırım hafıza kartının yazma hızı düşük olduğu için takılma yapıyor marka, class ve boyutunu yazar mısın?

kartal3x

kartal3x

Üye
ben class 10 16gb aldım bu sorunu çözdüm

hakan_710

hakan_710

Üye
bende class 10 8gb aldım fakat forumda bazı arkadaşlar kendi kartlarının class 4 olmasına rağmen sorun yaşamadıklarını söyledi yani farklı bi sorun da olabilir gerçi kartın markası belli değilse üzerinde yazan class değerine de ne kadar güvenilir orasını bilmem..

huso1905

huso1905

Üye
    Konu Sahibi
sanırım hafıza kartının yazma hızı düşük olduğu için takılma yapıyor marka, class ve boyutunu yazar mısın?

içinden çıkan hafıza kartını kullanıyorum 2gb kapasitesi var

hakan_710

hakan_710

Üye
açıkcası kendi hafıza kartını hiç denemedim biraz bekle hemen deneyip cevap vericem

hakan_710

hakan_710

Üye
yaklaşık 30 saniyelik video çekip denedim ne çekerken ne de izlerken takılma yapmadı hafıza kartını kart okuyucu ile bilgiseyara bağlayıp içindekilerini tamamen yedekle daha sonra kartı telefona takıp biçimlendirip dene bakalım sorun düzelirse ona göre yardım etmeye çalışırım

huso1905

huso1905

Üye
    Konu Sahibi
evet hafıza kartını biçimlendirdim 1 dk kadar video denedim takılma olmadı

hakan_710

hakan_710

Üye
o zaman hafıza kartında bulunan resim, müzik, video gibi kişisel dosyalarını alıp kartını biçimlendir başka çaren yok. hafıza kartına yüklediğin program oyun mesaj falan varsa hepsi gidecek haberin olsun

hakan_710

hakan_710

Üye
sanırım sorunun çözüldü

huso1905

huso1905

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim yani hafıza kartına bağlıymış sorun içindeki çoğu programı sildim o zaman biraz daha büyük hafıza kartı lazım bana :D
bir soru daha soracaktım wireles şifresini yazarken ğ yazamıyormuyuz

hakan_710

hakan_710

Üye
tşk ederim yani hafıza kartına bağlıymış sorun içindeki çoğu programı sildim o zaman biraz daha büyük hafıza kartı lazım bana :D
bir soru daha soracaktım wireles ni yazarken ğ yazamıyormuyuz
arkadaşım sorunu tam anlamadım kusura bakma. proğramlarına gelince çoğu forumda var zaten bulamazsan pm at yardımcı olurum hafıza kartı istiyosan da kargo dahil 40 lira ya aldım ben 8gb class 10 yardımcı olurum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt