Yardım c6-01 hafıza hatası

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 hafıza hatası
arkadaşımın syambian nokia c6-01 telefonu var ama ıbomber defense diye oyunu çok seviyor açılmıyor ilk başta açılmış sonra oynamış baya bi sonrada üçgen şeklinde hafıza dolu uyarısı geldi ve oyun kapanmış sonrada açılmamış ben çözümünü biliyordum denedim gamesav.dat c ye attım açıldı ama yine aynı bölüme gelince kapandı aynı hata çözümü nedirbi el atın ua ): :)????bakın bi

cyborg78

cyborg78

Üye
hafıza dolu belki telde

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
1 gb yer var boş tel 357 bş alan var ram rom yerindeaynı bölüme geldiğimde açılmaz oluyor gamesavı xplore yardımı ile C ye atıyorum açılıyor ama maalesef kayıt save gidiyor en baştan başlıyorum ama aynı yerde aynı seviyede aynı hata ):

cyborg78

cyborg78

Üye
hmm aynı seviyede hata veriyorsa oyundamı var acaba problem

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
1gb hafza kart 347 de tel hafzasıolabilir oyunda bir sorun vardır ama s3 kulananlar bir deneseler acaba ama zamanında sorunsuz oynayanlar var :)yardımyardım edin bi ya nolur bir bakın :) :)bir el atın yaamannn ya :(

Filinta44

Üye
Selamun Aleykum Kardeşim gamesave.dat dosyasını başka bir yere taşımayı dene.

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
denedim savegitti yeniden bşladım aynı yerde aynı hata verdi of of aman

Filinta44

Üye
kardeşim ilk başka bir yere taşı oyun açılınca geri olduğu yere taşımayı dene.

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
oyun açılıncada orta tuşa basınca çıkıyor oyundn5.9 kb gamesav.dat denedim dedğini oyun açılmaz oldu ya kopyaladım yine olmadı olmadı olmuypr :) en iyisi androidya hit ios winphone8 felan kötü en mükkemell android

Son düzenleme:

Filinta44

Üye
peki dosya yöneticisini açık bıraksan ve oyunu açtığında orta tuşuna basılı tutup dosya yöneticisine girip söylediğim işlemi yapmayı denedin mi?

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
denedim sonuç hüsransyambian en başta güzeldi ama android tüm telefonları geçtiii

Filinta44

Üye
evet android güzel. Ama şuan android e geçemiyorum. Genede "ALLAH" a Şükür bi symbianlı telefonum var.

• Beğen
Tepkiler: incebey38

Üst Alt