c6-01 Güncelleme Yapamıorm :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SSnıper

SSnıper

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 Güncelleme Yapamıorm :S
Arkadaşlar telefonu bilgisayara bağlıyorum oviden güncelemiyi yüklüyorum telefona yüklenirken telefonla bağlantı koptu diyor adımlar veriyor şöyle böyle yap diyor ama tekrar tekrar bağlantı koptu diyor. Pc suitede aynı surekli bağlantı kopuyor yardımcı olacak varmı arkadaşlar ?

oquz_esen

oquz_esen

Üye
şöyle bir yazı vardı çıkar ''güncelleme yaparken bağlantı kesildi hatası alabilirsiniz
normaldir telefonla bilgisayar bağlantısını kesmeyin telefona ciddi zararlar verebilirsiniz'' açılıp
kapanması normal bence bi daha dene olmazsa wi-fi ile yap. *#0000# yap seçenekler de
güncelleştirmeleri denetle de o buluyo zaten sonrada yüklüyo

pc suiti güncellemeyi deneyin.

aslında bug gibi birşey. Hata veriyor ama versiyon yüklemeye devam ediyor. Telefonun
açılmasını bekleyin

SSnıper

SSnıper

Üye
    Konu Sahibi
Kesmedim 5 6 Kere açılıp kapandı kabloyu cekmiyorum kendi kendine hat veriyor.

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Kesmedim 5 6 Kere açılıp kapandı kabloyu cekmiyorum kendi kendine hat veriyor.

Nokia suite 'yi güncelle ve bidaha dene qene olmazsa cihaz'dan wifi veya mobil internet ile qüncelle

Onu da yapamadın navifirm ile yazılımı indir phoenix yada jaf ile flash at CFW ATAR GİBİ

jatvalca

jatvalca

Üye
aynı sorun bendede mevcut sorununu bir türlü bulamadım fakat sistemi benim bilgisayardan çok çok düşük laptop ta güncellemeyi çok rahatlıkla yaptım.
benim aklıma gelen pc yazılımı ile ilgili olabilirmi çünkü laptop orjinal kopya.
birde öyle dene bence belki olumlu bir sonuç alırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt