C6-01 Güncelleme-Format hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

y.deniz

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Güncelleme-Format hakkında
Arkadaşlar; Anna güncellemesi yakın bi zamanda gelecek. ama ben yüklerken formatlayıpta mı yüklemeliyim, yoksa direk yüklenir mi ,formatlarsam daha stabil mi çalışır vs gibi soru işaretlerim var(her kullanıcı gibi uygulama ve oyun yüklü tabii :D). ha birde hard format nasıl atılıyor bundan da emin değilim önceki telefonum N70 te * 3 yes gibi birşeydi açma tuşuyla :) *#7370# ile mi atılıyor. hard formattan sonra hangi uygulamaları yüklemeliyim telefonla gelen bunlar hakkında bilgim de yok.cehaletimi hoşgörün :) şimdiden öneri/yardımlarınız için teşekkür ederim,kolay gelsin.

u_cosar

u_cosar

Üye
ben ce bırak direk yazılımı at zaten o tamamen içini değiştirecektir

y.deniz

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dün ve bugün güncelleştirmeyi bulan arkadaşlar olunca, bi düşündüm direk atsınmı yoksa formatlayıptamı yüklesem diye. flashlayan arkadaşlar formatlayarak yapıyordu ya ne bileyim aynı şekilde mi yapsam dedim.

deli_firarii

Üye
bildiğim kadarıyla yeşil tuş + kırmızı tuş + foto çekme tuşu+ açma kapama veya yeşil tuş + kırmızı tuş + kilitaçma tuşu + açma kapama

SilentOne

SilentOne

Üye
hakkaten he bnde bilmiyom hard format

SilentOne

SilentOne

Üye
oha knka 5800 da hard atmak daha kolaydı bune bole çin işkencesi gibi :D ama bi hard format atem yha annayı kurdum ama atmadım bi hard bi tel kendine gelsin :D

PriZm

PriZm

Üye
sakın hard format atma haritalar ve ovi mağaza ve facebook widget siliniyormuş!

SilentOne

SilentOne

Üye
knka anna kurulu ama neyse tırstım yapmayacam :D

kadir1983

Üye
vallaha boku yedim gitti ovi ve navigasyon ne yapcam annay nasıl kuracam bilen var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt