C6-01 güncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glardoni14

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 güncelemesi
merhabalar. foruma yeni üye oldum çok kapsamlı ve güzel bir forum herkezin ellerine sağlık. 2 ay önce c6-01 aldım ama burda siteyi gezerken anna belle diye yeni terimler öğrendim. telefonu güncellemeyi öğrendim ama *#0000# yaparak güncelediğimde teldeki uygulamaları ve rehberi kaybedermiyim, birde o güncellemeyi yaptığımda tel anna mı olacak. yardımcı olursanız çok sevinirim.

m.edip

m.edip

Üye
merhabalar. foruma yeni üye oldum çok kapsamlı ve güzel bir forum herkezin ellerine sağlık. 2 ay önce c6-01 aldım ama burda siteyi gezerken anna belle diye yeni terimler öğrendim. telefonu güncellemeyi öğrendim ama *#0000# yaparak güncelediğimde teldeki uygulamaları ve rehberi kaybedermiyim, birde o güncellemeyi yaptığımda tel anna mı olacak. yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba bende yeni üyeyim ama c6-01 aldım bende 1 aydır :D ben yazılım güncellemeden yaptım evet symbian anna olucak görsel olarak güzel hızlanıyorda ama şarj çabuk gidiyor ancak belle güncellemesi gelince telefon kendini bulucak eminim. şarj sorunuda zamanla düzliyormuş.

qsaw

qsaw

Üye
Evet gider bu yüzden Nokia Suiteyi Kullanın Sorunsuz yükler Yedekleme yapmayı unutmayın(güncelleme sırasında kendi zaten yapıyorda olur anlamadan hata verir ve o bölümü atlar felan rehber gider)

Buyrun buradada Anna 25.007 Yi Yüklediğinizde Olması gereken güncellemelerhttp://www.maxicep.com/symbian-3-genel/anna-25-007-tum-guncellemeleri-anlatim-563659.html

----------Eklendi @ 22:41:40 ---------- Yazıldı @ 22:38:54 ----------

Bir de telinizi bilg. ye bağlayıp güncellmeler kısmına tıklandığınızda Print Screen tuşu ile foto alıp paint e yapıştır derseniz ve onuda burada paylaşırsanız çok makbule geçer konuma(http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/anna-25-007-tum-guncellemeleri-anlatim-563659.html) Yükleyemedim onu e haliyle Downrange yok bende çoooook önceden güncelledim foto da almadım o zaman o yüzden yükleyemezseniz canınız sağolsun

glardoni14

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim çok sağolun. telin çok özelliği varmış ben bilmeden aldım yeni yeni öğreniyorum :)

SilentOne

SilentOne

Üye
daha öğrenceğin çk şey var :D

u_cosar

u_cosar

Üye
bende yeni güncelleme geldi zannettim :D

SilentOne

SilentOne

Üye
güncellememi yazdılar direk naviye bakıyom artık :D

Uqur5445

Üye
:)4 gozle bekliyonuz sabır bende c5-03 var aklım yokmus 4 ay olcak keske s'3 alsaydım:(

SilentOne

SilentOne

Üye
keske :P

Uqur5445

Üye
ama hedefim wp8:)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
en iyisi şu an android fakat wp8 geliştirilirse ona rakip tanımam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt