c6-01 gps sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
accman

accman

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 gps sorunu
merhaba arkadaşlar
gps sorununu bir türlü çözemedim sizden de yardım istiyorum evimde wifi kullanırken gayet normal çalışıyor fakat interneti kapatınca bulmuyor..herşeyi denedim programı güncelledim yine aynı..
konumlama yöntemlerinden wifi /ağ'ı ve şebeke tabanlı seçeneğini kaldırdım fakat yine değişmiyor..bu sorunla karşılaşanlardan yardım bekliyorum ..teşekkürler..

ahyfamily

ahyfamily

Üye
benim anladığım; konumlama wifi ile yapıyor, fakat gps sinyalini kesinlikle bulamıyor. wifi kapalı durumda konumlamayı da bulamıyor. eğer durum böyle ise donanımların işlevselliğini kontrol etmeniz gerekecek. forumda diagnostic device programını arayın. programı telefon hafızasına kurun.cihazınızdaki tüm donanımları test edin. connectivity test bölümünde gps test mevcut. test failed yazarsa donanım yazılımının yeniden yüklenmesi gerekecek.

jatvalca

jatvalca

Üye
bazen bulması dakikalar sürebiliyor
ama sen yinede hakan arkadaşın dediğini uygulamanda fayda var derim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşım şimdi öncelikle telefonda veya programda herhangi bir sorun yok anlattıkların gayet normal konumlama yön. wifi/ağ seçili ise vede bağlandığın bir Wlan ağında varsa, harita uygulamasını çalıştırdığında telefon öncelikle wifi üzerinden yaklaşık konumunu bulur ama tam olarak gps yerini tespit etmiş olmaz. Wifi yani Wlan kapalı olduğunda telefon konumunu bu sefer gps sinyali alarak bulmaya çalışır buda evin içinde kapalı bir alanda isen seni bulması 10 ila 15 dakika kadar sürer açık alanda ve hareket halinde isen 5 dakika kadar sürer. Yani bir sıkıntın yok herşey gayet normal.

huso1905

huso1905

Üye
Arkadaşım şimdi öncelikle telefonda veya programda herhangi bir sorun yok anlattıkların gayet normal konumlama yön. wifi/ağ seçili ise vede bağlandığın bir Wlan ağında varsa, harita uygulamasını çalıştırdığında telefon öncelikle wifi üzerinden yaklaşık konumunu bulur ama tam olarak gps yerini tespit etmiş olmaz. Wifi yani Wlan kapalı olduğunda telefon konumunu bu sefer gps sinyali alarak bulmaya çalışır buda evin içinde kapalı bir alanda isen seni bulması 10 ila 15 dakika kadar sürer açık alanda ve hareket halinde isen 5 dakika kadar sürer. Yani bir sıkıntın yok herşey gayet normal.

aynen katılıyorum ayrıca hızlı bulmasını istiyorsan sygic navigasyonunu kullan oviye göre daha hızlı buluyor ve uydu bilgilerini veriyor (çekim gücü gibi )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt