C6-01 fotograf galerisi hatasi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 fotograf galerisi hatasi
arkadaşlar bu genel bir hatamı bilmiyorum
ama benim fotograf galeri bi türlü tam
anlamıyla yenilenmio.yani hep en az 15-20
tane kırık fotograf resmi gözüküo.ve bunlari
silmeye çalıştgmda ise sistem hatası die bir
uyarı alıyorum .s acaba çözümünü bilen var mı ? .s

----------Eklendi @ 01:56:53 ---------- Yazıldı @ 01:31:10 ----------

çözüm bilenler özel mesaj yoluylada ulaşabilir

genetic143

Üye
aynı sıkıntı bendede var...

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Çözümü nasıl yapıcz .s bıktım bu nokiadan

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
yardm edicek ?

joffuerre

Üye
bendede oluyor ama arada telefona reset atın derim ben sonuçta akıllı telefon ama bir yerde salaklaşıyor :))

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
attım format ama hala aynı.ne bu nokiadan çektgm :(

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
sanırım cevapsız kalıck bu sorunum :(

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
Sorun halen devam etmektedir.

suatgencal

Üye
aynı sorun bendde vardı ama da sonra fark ettim ki hafıza kartın dan hafıza kartını ya bicimlendir yada değişşip dene

V/RS

V/RS

Üye
sorun hafıza kartındadır birader biçimlendir hafıza kartını

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Hafıza kartınızdan sildiğiniz bazı dosyaların kalıntılarını telefon görüyor fakat tamamı okunamadığından çalıştıramıyor
sorun hafıza kartınızdan dosyaları silmenize rağmen uzun süredir kartı biçimlendirmemiş olmanızdan kaynaklanıyor

fayzteck

fayzteck

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 2 aydır bununla ugraşıorum ve bu yüzdn yanlışlıkla fotograf adlı programı sildim .s yani şuanda hç bi fotografa bakamıorum.geri nasıl yükleyebilirm ? Ek olarak .sis halinde yükleyebilirmiym ? Bir bilgniz varmı acaba

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar kirik olan fotolarin eger effects dosyasi attiysaniz onun icindeki mbm dosyasindan kaynaklanir effects dosyanizi pcde yada x-plore yardimiyla gizli dosya yapin nereye attiysaniz eger effects dosyasi atip kullanmayipda yine hafizada biraktiysaniz yine ayni olur.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
kardeş 2 aydır bununla ugraşıorum ve bu yüzdn yanlışlıkla fotograf adlı programı sildim .s yani şuanda hç bi fotografa bakamıorum.geri nasıl yükleyebilirm ? Ek olarak .sis halinde yükleyebilirmiym ? Bir bilgniz varmı acaba

orjinal fotoğraf programını nerden bulursun bilemiyorum ama Nokia Photo Browser 2.0 var şuan fotoğraf programı olarak ve gayet güzel istersen bir dene
ama dediğim gibi diğer fotoğraf sorunu hafıza kartına format atmanla çözülecektir diye tahmin ediyorum çünkü benzer olayla video konusunda karşılaşmıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt