Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c6-01 formattan sonra karttaki uygulamalar geri yüklenmiyo !!!
Sponsorlu Bağlantılar
Rhino Prime
Üye
Konu Sahibi
c6-01 formattan sonra karttaki uygulamalar geri yüklenmiyo !!!
sa dostlar telefona format attım . Bütşn herşey karta kuruluydu . Önceleri format attığımda karttakiler oto yükleniyodu ama şimdi yüklenmedi bi yardımm !!
Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı
Jan
Üye
Kardeşim sorununu bilmiyorum ama birdahakine format atmayıp cwf yükle derim ben yani flash at bende format atacaktım ne gerek var telefonun ömrünü kısaltmaya cwf yükledim ten number oldu valla.. [h=2]=> C6-01 BeLLe SpeciaL FİNaL[Güncellendi] 03-05-2013[/h]
Kardeşim sorununu bilmiyorum ama birdahakine format atmayıp cwf yükle derim ben yani flash at bende format atacaktım ne gerek var telefonun ömrünü kısaltmaya cwf yükledim ten number oldu valla.. [h=2]=> C6-01 BeLLe SpeciaL FİNaL[Güncellendi] 03-05-2013[/h]
Dostum yanlış anlammış sın sen format tan kastım cfw yada flash değil telefonun kendi formatı reset yani. Neyse yeniden biçimlendirdimde gitti o kadar uygulama.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Jan
Üye
Artık indireceksin dostum yapacak bişe yok zaten herşey mevcut Maxicep de
- - - Eklendi - - -
He bide
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
diyor ben yollayamıyorum nasıl yapacağım ? İşe bak yardım isteyen adamdan yardım istiyorum
İhtiyar007
Üye
mecbur tek tek indireceksin
asigsasi
Üye
akinorta nin programları izinsiz paylaşma sonuç olarak ban dahi yersin