mustyaky
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş orda dediklerini yaptım bataryayı felan ingilizcem iyidrde. bunları yaptıktan sonra teli açtıkya. ondan sonra yeniden deneye basınca bidaha yüklemeye başlıyo. basmayımmı yeniden deneye?usb yi çıkar bataryayı çıkar... bataryayı tak teli aç tamam..
işte bende diyorumki. ordakilerin aynısını yapıyorum . yazılımı yeniden yüklüyor. ve sonunda yine aynı yer geliyor . devamlı tekrar ediyor bu.Orda yazılanları yapacaksın bu bir hata değil .
1.Usb çıkar
2.Batarya çıkar
3.Batarya tak
4.Telefonu aç
5.Usb bağla
ve Retry bas .
hemde bu bir hatadır. yukarısını okursan anlarsın. flash normal olarak başlamadı diyor .Orda yazılanları yapacaksın bu bir hata değil .
1.Usb çıkar
2.Batarya çıkar
3.Batarya tak
4.Telefonu aç
5.Usb bağla
ve Retry bas .
işte bende diyorumki. ordakilerin aynısını yapıyorum . yazılımı yeniden yüklüyor. ve sonunda yine aynı yer geliyor . devamlı tekrar ediyor bu.
---------- Eklendi @ 17:11:56 ---------- Yazıldı @ 17:10:21 ----------
hemde bu bir hatadır. yukarısını okursan anlarsın. flash normal olarak başlamadı diyor .
---------- Eklendi @ 17:12:21 ---------- Yazıldı @ 17:11:56 ----------
önceden atarken gelmiyordu bu.
evet normal atıyorum hatta dead flash işaretlenmiyor .
evet telfon açılıyor. kurtulus abinin cfw sini yüklüyorum. rompatcher memcheck kinetik kaydırma felan var yani. ama flashın sonunda bu hatayı veriyor. bi sorun olurmu sonra onu soruyorum.
Telefon açılıyor mu peki ?
evet telfon açılıyor. kurtulus abinin cfw sini yüklüyorum. rompatcher memcheck kinetik kaydırma felan var yani. ama flashın sonunda bu hatayı veriyor. bi sorun olurmu sonra onu soruyorum.
tamam. ilgilendiğin için teşekkürler. iyi forumlar.
Olmaz bende olmadı şu ana kadar açılıyorsa olmamıştır bile .
tamam. ilgilendiğin için teşekkürler. iyi forumlar.
saol ama xp kullanıyorum ve dediğin gibi test yazıyor ama sonradan test oluyor o başlangıçta normal yapıyorum sonra flash atarken test mode dayken test oluyor.windows 7 kullandığını varsayarak söylüyorum..phoenix e sağ tık yap özellikler-uyumluluk yönetici olarak çalıştır a tik at. ve öyle aç programı.flash işlemini de tekrarla
---------- Eklendi @ 18:14:50 ---------- Yazıldı @ 18:14:05 ----------
operation mode ''test'' de duruyor onu da normal yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?