c6-01 flashın sonunda hata?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 flashın sonunda hata?
beyler flashı atıyorum tam bitmeye yaklaşırken şu hatayı veriyor.

dediklerini yapıyorum ama yine aynı hatayı veriyor. virüs programı kapalı. usb yerini değiştirip denedim yine aynı. ama telefon açılıyor yüklediğim firmware yüklü olarak. sonra sorun çıkarırmı acaba? bi bilgilendidrirseniz sevinirim.

farukbekl

farukbekl

Üye
usb yi çıkar bataryayı çıkar... bataryayı tak teli aç tamam..

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
usb yi çıkar bataryayı çıkar... bataryayı tak teli aç tamam..
kardeş orda dediklerini yaptım bataryayı felan ingilizcem iyidrde. bunları yaptıktan sonra teli açtıkya. ondan sonra yeniden deneye basınca bidaha yüklemeye başlıyo. basmayımmı yeniden deneye?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Orda yazılanları yapacaksın bu bir hata değil .
1.Usb çıkar
2.Batarya çıkar
3.Batarya tak
4.Telefonu aç
5.Usb bağla
ve Retry bas .

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
1.Usb çıkar
2.Batarya çıkar
3.Batarya tak
4.Telefonu aç
5.Usb bağla
ve Retry bas .
işte bende diyorumki. ordakilerin aynısını yapıyorum . yazılımı yeniden yüklüyor. ve sonunda yine aynı yer geliyor . devamlı tekrar ediyor bu.

---------- Eklendi @ 17:11:56 ---------- Yazıldı @ 17:10:21 ----------

1.Usb çıkar
2.Batarya çıkar
3.Batarya tak
4.Telefonu aç
5.Usb bağla
ve Retry bas .
hemde bu bir hatadır. yukarısını okursan anlarsın. flash normal olarak başlamadı diyor .

---------- Eklendi @ 17:12:21 ---------- Yazıldı @ 17:11:56 ----------

önceden atarken gelmiyordu bu.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
işte bende diyorumki. ordakilerin aynısını yapıyorum . yazılımı yeniden yüklüyor. ve sonunda yine aynı yer geliyor . devamlı tekrar ediyor bu.

---------- Eklendi @ 17:11:56 ---------- Yazıldı @ 17:10:21 ----------

hemde bu bir hatadır. yukarısını okursan anlarsın. flash normal olarak başlamadı diyor .

---------- Eklendi @ 17:12:21 ---------- Yazıldı @ 17:11:56 ----------

önceden atarken gelmiyordu bu.

Bu sadece dead flash atarken geliyor olması lazım siz normal flash mı atıyorsunuz ?

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
evet normal atıyorum hatta dead flash işaretlenmiyor .

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi

Telefon açılıyor mu peki ?
evet telfon açılıyor. kurtulus abinin cfw sini yüklüyorum. rompatcher memcheck kinetik kaydırma felan var yani. ama flashın sonunda bu hatayı veriyor. bi sorun olurmu sonra onu soruyorum.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
evet telfon açılıyor. kurtulus abinin cfw sini yüklüyorum. rompatcher memcheck kinetik kaydırma felan var yani. ama flashın sonunda bu hatayı veriyor. bi sorun olurmu sonra onu soruyorum.

Olmaz bende olmadı şu ana kadar açılıyorsa olmamıştır bile .

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
windows 7 kullandığını varsayarak söylüyorum..phoenix e sağ tık yap özellikler-uyumluluk yönetici olarak çalıştır a tik at. ve öyle aç programı.flash işlemini de tekrarla

---------- Eklendi @ 18:14:50 ---------- Yazıldı @ 18:14:05 ----------

operation mode ''test'' de duruyor onu da normal yapacaksın

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 kullandığını varsayarak söylüyorum..phoenix e sağ tık yap özellikler-uyumluluk yönetici olarak çalıştır a tik at. ve öyle aç programı.flash işlemini de tekrarla

---------- Eklendi @ 18:14:50 ---------- Yazıldı @ 18:14:05 ----------

operation mode ''test'' de duruyor onu da normal yapacaksın
saol ama xp kullanıyorum ve dediğin gibi test yazıyor ama sonradan test oluyor o başlangıçta normal yapıyorum sonra flash atarken test mode dayken test oluyor.

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
konuyu yeniden canlandırmak zorunda kaldım. yine cfw yüklüyorum ve yine aynı hata. nolur bi anlayan gelsinde baksın artık yaa :bilmm o flash atarken %10 - %20 -%30 diye giden %100 oluyor hatta ondan sonra programming complete yazıyor ama ondan sonra bu hata geliyor. yok mudur bi çözümü? tamam firmware yükleniyor ama insanın içinde soru işareti kalıyor ya düzgün yüklenmediyse diye :hih:

ANIL

ANIL

Admin
N8 25.7 belarus flash at sonra scandinav sürümü en son istediğini at. bu yöntemle bu sorunu bi arkadaşta çözmüştük sizde işe yarar mı bilemiyorum..

karadag63

karadag63

Üye
bende flash atarken bu sorunla karsılaşıyorum. telefon açılıyor ama flash niye tamamlanmıyuor. umarım bilginiz vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt