c6-01 flaş çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
redline2525

redline2525

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 flaş çalışmıyor
arkadaşlar telefonu bugün fener olarak kullanmak istediğim zaman farkettim flaş bozulmuş çalışmıyor şimdi ben bunu ne yapayım garantiye versem ortalama kaç günde tamir olur bir de garanti yaparmı bunu telefon elimden düşmüştü 1-2 kez büyük ihtimalle o zaman bozuldu bana fikir verebilir misiniz?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tasarruf modunda kullanıyorsan flash yanmaz normal mod'daysa servise vermen gerekir

u_cosar

u_cosar

Üye
Belki telefonun tasarruf modunda olabilir buna dikkat et

BestHacker

BestHacker

Üye
Güç Tasarrufu Modunda İken Telefonunuzun Flashını Kullanamazsınız.Eğer Bunu Hiç Fark etmediyseniz Telefon Ana Ev Ekranında Kilit tuşunu 3 Saniye Çekik Tutun Telefonunuz Büyük İhtimalle Titreyecektir Korkmayın

redline2525

redline2525

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cevaplar için sağolun fakat ben kamerada iken de kontrol etmiştim flaş hiçbir şekilde çalışmıyor garanti yapar mi yaparsa kaç güne yapar acaba

BestHacker

BestHacker

Üye
Garanti ve Tamir Süresi
Madde 6- Garanti süresi; malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar ve en az iki yıl ve/veya ilişik listedeki ölçü birimi ile tespit edilen değer kadardır.
Garanti süresinin başka bir ölçü birimi ile belirlenmiş olması halinde, malın üzerinde bu ölçü biriminin tespitine yönelik bir düzeneğin bulunması veya yapısının bu değerin tespitine uygun olması gerekir. Aksi halde garanti süresinin 2 yıl olduğu kabul edilir.
Malın arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir.
Malın tamir süresi en fazla 30 iş günüdür. Bu süre mala ilişkin arızanın servis istasyonuna, servis istasyonunun olmaması durumunda, malın satıcısı, bayii, acentesi, temsilciliği, ithalatçısı veya imalatçısı - üreticisinden birine bildirim tarihinden itibaren başlar.
Malın arızasının 15 iş günü içerisinde giderilememesi halinde, imalatçı-üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt