C6-01 Ekranı iki renge ayrıldı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Europass

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Ekranı iki renge ayrıldı.
Selam arkadaşlar konunun başlığı yeterince açıklayıcı olmadı ama burada sorunu daha detaylı bir şekilde anlatabilirim. Yaklaşık iki buçuk hafta önce telefonumun ekranının üst ve alt tarafı daha doğrusu yarısı farklı diğer yarısıda farklı olmak üzere çok dikkat edilerek baktığımda renklerinin farklı olduğunu gördüm. Üst yarısı normal görünüyor fakat alt yarısı lazer kızılı gibi bir renge sahip. Tabii bu renk çok belli olmuyor ama dikkat edildiğinde durum anlaşılabilir. Ayrıca bir oyun açtığımda -mesela angry birds- arka planda batarya,şebeke ve saatin olduğu üst çubuk buğulu bir şekilde fark edilebiliyor. Sizce bunlar normal mi yoksa bir sorun var mı? Eğer bir sorun varsa telefonumun garanti kapsamına girer mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

MaxipmaN

Üye
evet cihaz sorunlu garantiye girer buyuk ihtimal ama hack varsa kaldır garantiye öyle gönder

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sorun yazılımsal gibi görünmüyor ama garantiye gittiğinde zaten format yiyecek o sen bir formatla bakalım bakarsın düzelir.

Europass

Üye
    Konu Sahibi
sorun yazılımsal gibi görünmüyor ama garantiye gittiğinde zaten format yiyecek o sen bir formatla bakalım bakarsın düzelir.

Nasıl formatlayacağımıda bilmiyorum. Ayrıca telefon hafızasını mı formatlayacağım ? Eğer formatlarsam menüler oyunlar falan gider mi? Formatla çözülmezse sorun ne yapmalıyım?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
*#7370# yaparak formatlayabilirsin bu telefon hafızasına format atar eğer oyunların hafıza kartında ise gitmez ama menüde görünmeyebilir tekrar yüklemen gerekebilir menülerin gider ilk günkü gibi olur. Sen yinede formattan önce hafıza kartını çıkar böylece format atılıp açıldıktan sonra sorun devam ediyorsa hafıza kartıylada alakalı değildir en iyisi servise vermek

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Format la düzeleceğini sanmıyorum garantiye ver

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
zaten düşük ihtimal ama zaten servise gittiğinde formatı yiyecek o

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
garantiye ver :oke:

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Büyük ihtimal piksel sorunu var. Arkadaşlara katılıyorum servise ver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt