Sorunun çözümü yok arkadaşlar, ilk aldığım telefonda özellikle beyaz duvar kağıdında ve oyunda inanılmaz rahatsız ediyordu servise götürdüm ( Bakırköy KVK ) sorun yok diye geri verdiler, teknik servisten inceleyen arkadaş ile görüştüm ve sorunu gösterdim hemen bakayım dedi. 10 dak sonra geldi tamamdır dedi, kontrol ettim iyileşme vardı ancak hala azda olsa ışık titreşimi ve çizgi oluşumu vardı. Hemen söyledim, sorun kronik olabilir yapabileceğimiz bir şey yok dedi. Bende 1 ay içinde parça değişimi yapıldığı için telefonun değiştirilmesi talebinde bulundum. 1 hafta sonra kadar yeni tel geldi,yine aynı sorun var. 2 arkadaşımın telefonlarını inceledim, birinde inanılmaz belli oluyor diğerinde daha az. Sonuç olarak 4 telefon ve 5 ekranda aynı sorun var. Muhtemelen bütün seri bu şekilde. Bunu nokia ya söyledim, servise verin dediler, zaten 2 kere verdim dedim, tekrar verin dediler
nereye kadar dedim, ses yok
, ne yapmamızı istiyorsunuz dediler, iade ya da model yükseltme dedim, olmaz dediler... Şu an nokia ya karşı sanal savaş başlattım