C6-01 Duvar kağıdı geçişleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muamma03

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Duvar kağıdı geçişleri
Selamun aleyküm arkadaşlar. c6-01 de 3 lü duvar kağıdını kullanıyorum. Ama geçişlerde fotoğrafın devamı gibi olmasını istiyorum. Geçişlerde yeni fotoya geçmiş gibi oluyor. Samsun Wavedeki gibi fotunun devamı niteliğinde bir geçiş mümkün müdür? Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Selam ve dua ile.

öncelikle as güzel duan için teşekkürler soruna gelince bu mümkün symbian3 wallpaper tema bölümünde (symbian anna için geçerli olmak üzere diye biliyorum)bazı duvar kağıtları var konu başlıklarına bakarsan biraz bulursun o duvar kağıtları ile oluyor

Tepkiler: muamma03

mmb7982

Üye
ve aleykümselam kardeşim.benim anladığım kadarıyla sen duvar kağıdı aramıyorsun.zaten duvar kağıdın var ama geçişlerin yumuşak ve tek bir fotoğraf üzerinden yapılıyormuş etkisi vermesini istiyorsun.doğrumu anlamışım bilmiyorum ama bir fikir olarak şunu söyleyebilirim.bahsettiğin şeyi duvar kağıdıyla değilde theme effect şeklinde ekleme dosyalarla yapabileceğini sanıyorum.bunun içinde şu konuyu inceleyebilirsin :

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/symbian-anna-c6-01-025-007-v1-02-a-7-563564.html

c7 sahibiyim ve anna kullanırken buradaki efect lerden biri (tam hatırlayamıyorum hangisi olduğunu) senin istediğin görselliği sağlayabiliyordu.konuyu açan arkadaşa pm den sor istersen belki hatırlıyordur hangisi olduğunu.ama ben birinin senin istediğin efekti verdiğini çok iyi hatırlıyorum.kolay gelsin
kolay gelsin.

Tema efektini kapatırsan öyle geçer Efektler açık olduğu için farklı geçiş yapıyor.

uruno

Üye
hayır arkadaş 3 ekranıda kaplayacak tek bir duvar kağıdı arıyor

dostum efektini degiştirceksin telefonun..

spb mobile shell yükleyince olurda yüklemek istemiyosan arkadaşların dediği gibi efekt değiştireceksin

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
aynen effects degistir diyen arkadaslarima katiliyorum ve dogru tespit yaptiklari icin hepsini teprik ediyorum.

Tepkiler: muamma03 ve polluxea♪

uruno

Üye
Hayur yahu hepiniz yanlış anlamışsınız şunu istiyor .tek bir duvar kağıdı atıyorum karlı bir dağ manzarası resmi ev olan sağa çekince manzaranın sağ tarafına doğru kayacak ev biraz kenara kayacak sola çekince manzaranı solun doğru kayacak bunu istiyor samsunglardaki gibi vs.

kardeş zaten benim bahsettiğim de o yorumumu anlayamamışsın symbian 3 wallpaper tema kisminda öyle fotoğraflar var tek yapması gereken onları indirip duvar kağıdı olarak atamak ama sadece symbian anna da çalışıyor şu anda belle çıkınca onda da çalışır büyük ihtimal ama ilk versiyonda çalışmıyor

Ben de yanılmıyorsam 1-2 ay önce OVİ'de "panorama wallpaper" yada "pano wallpaper" gibi bir program görmüştüm. Hatta yükleyip denemiştim ama istediğim seyir keyfini alamadığım için geri sildim. Eğer bulabilirsen bunu da deneyebilirsin, yanılmıyorsam ücretsizdi.

muamma03

Üye
    Konu Sahibi
Herkesten Allah razı olsun. Evet samsunglardaki gibi geçiş fotolarının tek bir foto gibi olmasını kastetmiştim. Efekt programı yüklemek lazım geldiğini çıkarıyorum yanıtlarınızdan arkadaşlar. İnş. çözmeye çalışacağım. Tek olana emanetsiniz.

oluyor ama tam olarak arkadaşin dediği gibi olmuyor uygun bir tema efekti bulmak lazım ben jin hao2 ile kullanıyorum böyle daha güzel oluyor aslında geçişlerde resimler dönerek geliyor bence birde böyle deneyin

evet öyle bir efekt bulmak gerekiyor bende arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...