C6-01 Dosya Yöneticisi Sorun?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Dosya Yöneticisi Sorun?
Arkadaşlar kafam birşeye takıldı dosya yöneticisine girip hafıza kartı bilgilerine baktığım zaman sesler görüntüler sis uygulamalar vs yer kaplıyor fakat birde diğer dosyalar büyük bir yer kaplıyor. Bu diğer dosyalar derken neden bahsediliyor ve nasıl silebilirim? Yardımcı olana şimdiden teşekkürler

Dostnametr

Üye
Arkadaşlar kafam birşeye takıldı dosya yöneticisine girip hafıza kartı bilgilerine baktığım zaman sesler görüntüler sis uygulamalar vs yer kaplıyor fakat birde diğer dosyalar büyük bir yer kaplıyor. Bu diğer dosyalar derken neden bahsediliyor ve nasıl silebilirim? Yardımcı olana şimdiden teşekkürler

Hafıza kartına uygulama , oyun vs kurduysan onların kapladığı yer.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
evet ama onları sis uygulamalar olarak gösteriyor bide ayrıca diğer dosyalar diye var 600 mb gözüküyor o kadar fazla oyun olduğunu sanmıyorum. Hiç oyun kurulu değil fakat kurulum setupları bir klasörde duruyor oyunların yaklaşık 900 mb ama onları sis uygulamalar bölümünde gösteriyor yeterince.

Dostnametr

Üye
Dosyalarının yedeklerini alıp hafıza kartını biçimlendir bu kadar kafana takıyorsan :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
evet düşündüm ama şu an bilgisayar arızalı :) o yüzden acaba mobilen x-plore filan belki diye düşündüm :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi

ne için?

----------Eklendi @ 21:10:09 ---------- Yazıldı @ 20:36:14 ----------

yokmu yardımcı olan?

----------Eklendi @ 22:07:28 ---------- Yazıldı @ 21:10:09 ----------

yardımcı olan yok mu arkadaşlar?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Diger dedigi (others) oluyor yani rehber kopyaladiniz zaman oraya yapar.
Birde eger flash attiysaniz cfw hazirlayan kimse icine kurabilinir programlari ve ekran resimleri atmistir.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
orjinal yazılım var o dosyaları nasıl silebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt